Servicii outsourcing

Partenerul dvs. de încredere în dezvoltarea de software și suport tehnic

IT outsourcing în R. Moldova

În cazul în care căutați o echipă dornică să-și ofere cei mai buni oameni pentru sarcinile dvs. provocatoare, atunci și noi vă căutăm. Majoritatea proiectelor noastre au început abordând probleme neexplorate ale Clienților și s-au încheiat fiind implementări unice în regiunea noastră.

Oferim Clienților noștri resurse înalt calificate de dezvoltare software și inginerie la toate nivelurile: începând cu auditul IT și analitica, trecând la dezvoltare și managementul proiectului, și încheind cu testarea, instruirea, întreținerea și suportul. Respectăm cele mai bune practici, deținând peste 700 de certificări, inclusiv în managementul calității și securitatea informațională conform standardelor ISO.

Când vă aliați cu DAAC System Integrator, vă asociați cu ani de experiență în proiecte ambițioase și unice, având referințe solide din partea organizațiilor recunoscute la nivel internațional.

Competență

Avem capacitatea de a mări rapid numărul de echipe pentru a aborda misiuni de complexitate diversă. Un istoric pozitiv în ceea ce privește păstrarea și creșterea talentelor vorbește în favoarea productivității și continuității echipei noastre.

Expertiza inginerească profundă în

Experiență

Înțelegerea nevoilor Clientului este fundamentală pentru succesul proiectului. Avem consultanți dedicați care stau alături de clienții noștri pentru a defini corect rezultatele necesare și pentru a monitoriza întregul parcurs spre atingerea acestora.

Echipa noastră a dezvoltat de la zero proiecte fără egal în țara noastră, cum ar fi:

Crearea unei platforme informaționale universale pentru completarea, transmiterea și procesarea rapoartelor prezentate de către agenții economici către autoritățile publice centrale.

Asigurarea controlului bolilor infecţioase şi a situaţiei epidemiologice din Republica Moldova.

Asigurarea gestionării contului curent al contribuabilului de către Serviciul Fiscal de Stat și monitorizarea relației cu bugetul de stat de către contribuabili.

Posibilitatea de aplicare online sau de anulare a sechestrului/interdicțiilor asupra bunurilor imobile. Reducerea riscurilor de fraudă cu bunurile imobile.

Evidența animalelor domestice (ID-ul animalului). Trasabilitatea animalului pe tot parcursul ciclului de viață cu determinarea precisă a proprietarului. Controlul stării de sănătate a animalelor și măsurilor veterinare.

Păstrărea centralizată a datelor de evidenţă a infracţiunilor, a dosarelor penale şi a persoanelor, care au săvârşit infracţiuni, a altei informaţii de documentare operativă.

Mai mult de 70.000 de utilizatori activi operează în sistemele noastre dezvoltate. Oferim asistență zilnică pentru fiecare sistem dezvoltat de echipa noastră.

oferim o experiență completă de televiziune digitală, care include mai multe funcții interactive, precum multiscreen.

cel mai fiabil centru de date din Moldova, care are onoarea de a găzdui Google.

permite procesarea simultană a 600 de solicitări concurente prin telefon, chat, e-mail, fax sau rețele sociale.

includ monitorizare 24/7 și securitate fizică avansată

Explorați mai îndeaproape competențele noastre de inginerie

Oferim dezvoltare software

Realizarea de sarcini complexe, abordare la cheie.

Ne trimiteți caietul de sarcini. Îl analizăm și definim cerințele tehnice detaliate. Odată aprobate, alocăm specialiștii necesari și livrăm la timp. Primiți o soluție testată, pe termeni de suport conveniți (go4-24/7).

Execuția sarcinilor specifice.

Formulați misiuni particulare. Le dezvoltăm conform standardelor convenite. Știți exact ce veți primi.

Oferim asistență tehnică

Servicii locale (Moldova și împrejurimi)

Putem avea grijă de clienții dvs. globali în exact modul în care aceștia se așteaptă să faceți acest lucru. Service Desk-ul nostru se bazează în totalitate pe standardele ITIL. Cereți referințele noastre, Clienții & Partenerii noștri vor fi bucuroși să vă sune și să vă împărtășească experiența lor cu compania noastră.

Servicii la distanță (Planeta Pământ)

Echipa noastră de servicii tehnice este compusă din oameni profund specializați, precum și din oameni de toate tipurile. Putem gestiona:

  • monitorizarea și configurarea echipamentelor de rețea și a canalelor de transfer (date/voce/video – CCIE in da house)
  • administrarea sistemelor de prelucrare, stocare și arhivare a datelor, a software-ului de sistem al acestora și a întregii infrastructuri (datele dumneavoastră sunt atât de sigure pe cât dorește ISO 27001)
  • Monitorizare 24/7 & analiza jurnalelor de evenimente de sistem în timp real, inclusiv rețeaua ATM, sistemele de facturare și alte sisteme critice non-stop (Red Bull rocks!)
  • Teste de penetrare (și acțiuni similare de sabotaj)

Conf-call-uri, prezentări, referințe, vizite la fața locului? Cu plăcere! Ar fi bine să ne cereți direct o sarcină demonstrativă, o vom executa gratuit.

Recenzii

Alexei Sychi

Vicepreședintele Oficiului Național de Asigurări Sociale

Alexei Sychi

„Echipa DAAC System Integrator este formată din profesioniști foarte bine pregătiți și dispune de toate capacitățile necesare pentru realizarea de proiecte complexe. Profesionalismul personalului, perseverența, motivația și responsabilitatea în executarea sarcinilor propuse ne certifică pentru continuarea colaborării viitoare cu această companie.”

Ana Coretchi

Director de program al Fundației Soros

Ana Coretchi

„Suntem foarte mulțumiți de prestația specialiștilor companiei și recomandăm DAAC System Integrator ca un partener IT de încredere în modernizarea sistemului educațional din Moldova.”

Anatol Crețu

Director Sisteme Informatice Premier Energy

Anatol Crețu

„Datorită profesionalismului echipei DAAC System Integrator S.R.L., I.C.S. „Premier Energy Distribution” S.A. dispune de o infrastructură informațională fiabilă și securizată, bazată pe soluții Cisco, care permit atât economisirea resurselor financiare, cât și a timpului optim direcționat în asigurarea funcționării continue a afacerilor, precum și în asigurarea securității informaționale.”

Evan Tracz

Director de țară Irex / Director de program Novateca

Evan Tracz

„DAAC System Integrator s-a dovedit a fi un partener de încredere și orientat către client, cu capacitatea și expertiza necesare pentru a transforma provocarea de a dota biblioteca într-un proces de rutină fără probleme.”

Sergiu Cazac

Director Dezvoltare Afaceri Moldtelecom

Sergiu Cazac

„DAAC System Integrator oferă servicii foarte performante în domeniul telecomunicațiilor, iar rezultatele obținute satisfac atât utilizatorii finali, cât și conducerea companiei noastre.”

Simion Botnari

Director al Agenției de Achiziții Publice

Simion Botnari

„Experții companiei, implicați în realizarea proiectelor IT complexe, au dat dovadă de o înaltă competență în dezvoltarea Registrului de Stat al Achizițiilor, un sistem conceput pentru a automatiza procesul de licitație desfășurat de către organizațiile publice. Conducerea companiei demonstrează capacitatea de a organiza și planifica procesul de implementare, de a rezolva și de a atinge toate obiectivele stabilite în proiectul propus.”