Robotica

Automatizare si robotizare pentru afacerea dumneavoastră

Intralogistica

Organizarea, controlul, punerea în aplicare și optimizarea fluxului intern de materiale, a fluxului de informații, precum și a manipulării mărfurilor în industrie, comerț și instituții publice.

Transport autonom de palete

Sigur, fără contact, economisind resurse. Încredeți-vă în sistemele noastre de transport fără pilot conectate în rețea cu sarcini utile de la 425 kg la 1,6 tone.

Transport autonom de piese mici

Prezentarea generală a transportoarelor noastre de piese mici ghidate (AGV) pe șine și a platformelor robotizate (AMR) pentru sarcini utile mici și medii, cu sarcini utile cuprinse între 20 și 260 kg și sarcini de tractare de până la 500 kg.

AMR vs AGV

AMR (Roboți Mobili Autonomi) și AGV (Vehicule Ghidate Automat) sunt două tehnologii utilizate în automatizarea transportului intern în diferite medii industriale. AMR-urile sunt roboți mobili cu capacitatea de a lua decizii autonome bazate pe senzori și algoritmi avansați, permițându-le să se deplaseze într-un mod flexibil și să evite obstacolele. În schimb, AGV-urile sunt vehicule care se deplasează pe trasee predefinite, urmărind sisteme de ghidare precum linii de marcăje sau benzi magnetice. AMR-urile oferă o adaptabilitate mai mare în medii în schimbare, în timp ce AGV-urile sunt ideale pentru fluxuri stabile și predefinite.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
Aplicare practică

Aflați cum roboții mobili revoluționează intralogistica într-un mediu industrial complex. Acest videoclip prezintă un caz concret de utilizare a roboticii mobile la tehnica industriala de clasă din Pabor, Germania. Confruntându-se cu provocări precum spații înguste și terenuri denivelate, acești roboți autonomi eficientizează sarcini grele și optimizează fluxurile de lucru, contribuind la o transformare semnificativă a eficienței operaționale și a organizării spațiului de producție. Detalii în video…