fbpx
Soluții complete ATM & Self-Service2024-04-09T09:42:16+00:00

Soluții complete ATM & Self-Service

Transformăm operațiunile bancare cu soluții inovatoare și asistență tehnică 24/7

Oferim sisteme digitale de self-service

Pornind în această direcție în 2003, DAAC digital, în calitate de partener permanent al Diebold Nixdorf și al altor producători de produse self-service, oferă ATM – bancomate cu opțiuni de cash out, cash in, reciclator, monede și cardless.

DN SERIES™

Cea mai nouă serie de soluții de autoservire a noastră este construită pentru a se conecta și pentru mai mult. Explorați ATM-urile care oferă cea mai integrată funcționalitate în cel mai mic și mai sigur spațiu.

DN SERIES™ Through-the-wall Soluții ATM self-service

Oferiți clienților dvs. o experiență atractivă și sigură cu sistemele ATM din seria DN Through-the-Wall. Implementați aceste unități de tip „through-the-wall” (pe perete) pentru a satisface nevoile clienților dvs. într-un format convenabil, 24/7.

Soluții ATM pentru Lobby

Oferă funcționalitate avansată într-un spațiu compact. Implementează aceste unități de lobby interioare pentru a oferi clienților tăi acces la mai multe servicii financiare.

Soluții ATM prin perete

Oferă versatilitate fără egal. Fie că sunt plasate în interior, în exterior sau într-un vestibul, unitățile TTW se integrează perfect în mediul sucursalei tale.

Soluții ATM Drive-Up

Asigură fiabilitate și angajamentul clienților 24/7. Unitățile noastre Drive-Up eliberează personalul sucursalei pentru a se implica mai profund cu consumatorii.

Soluții ATM în Aer Liber

Atinge-ți consumatorii acolo unde își petrec timpul și mută tranzacțiile în afara sucursalei tale.

DN SERIES™ RM4V Cash Recycling

Seria de bancomate de la Diebold Nixdorf introduce tehnologia inovatoare de reciclare a banilor, oferind o soluție flexibilă și eficientă pentru gestionarea numerarului în întreaga flotă. Demonstrând aplicabilitatea practică și beneficiile evidente, această tehnologie subliniază importanța optimizării operațiunilor financiare în diferite medii de afaceri. Este ideală pentru entitățile care caută metode avansate de a îmbunătăți gestionarea și circulația numerarului.

Caracteristici și beneficii

Proiecte

Descoperă proiectele DAAC digital cu ATM-uri și sisteme self-service!

Vezi cum am ajutat clienții noștri să își optimizeze operațiunile prin integrarea rețelelor de ATM-uri și implementarea sistemelor self-service. Explorează proiectele de succes și contactează-ne pentru soluții personalizate!

Suport ATM & Self-Service

Compania DAAC digital, în afara de comercializarea ATM-urilor și terminalelor de plată, oferă și mentenanța și reparația lor, inclusiv suport tehnic specializat pentru sistemele de autoservire bancară și informațională: bancomate, seifuri automate de depozit, terminale POS, chioșcuri de plată, cozi electronice și multe altele. În prezent, DAAC digital deservește peste 1000 de bancomate în toată Republica Moldova, printre care se numără și primele bancomate din DN Series.

Asistență tehnică 24/7 pentru ATM-uri și sisteme de autoservire

Resursele Noastre

Investiții și Calificări

Răspundem la Solicitarea Clientului în Maxim 1 Oră:

Timpul nostru de răspuns rapid asigură că problemele sunt abordate prompt.

Timp de Recuperare de Până la 4 Ore:

Ne străduim să rezolvăm problemele în cel mai scurt timp posibil, pentru a minimiza întreruperile.

Servicii 24/24:

Pentru confortul clienților noștri, oferim servicii non-stop, asigurând funcționarea continuă a echipamentelor.

Disponibilitate de 98,5% în Decurs de 1 An:

Nivelul serviciilor noastre este confirmat de statisticile de disponibilitate a rețelei de bancomate deservite.

Parteneriat cu DAAC digital

Alegând DAAC digital pentru suportul tehnic al sistemelor de autoservire bancară, beneficiați de experiența, calificările și angajamentul unei echipe de profesioniști. Suntem partenerul de încredere pentru toate băncile din Republica Moldova și suntem gata să vă oferim soluții personalizate pentru nevoile dvs. unice.

De ce să alegeți Compania DAAC digital?

Sunteți pregătiți să actualizați ATM-urile dvs. și să oferiți conveniența plăților fără contact clienților dvs.? Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre opțiunile de actualizare, prețuri și calendarul de implementare. Nu ratați oportunitatea de a oferi clienților dvs. conveniența și siguranța plăților fără contact. Actualizați ATM-urile Diebold Nixdorf cu instalarea cititorului NFC și fiți în fruntea industriei bancare.

Noutăți

Go to Top