Despre grupul de companii

De peste 25 de ani, Grupul Internațional de companii IT DAAC digital creează și implementează soluții inovative pentru suportul digital al dezvoltării informaționale a societății, statului și afacerilor. Birourile companiei sunt reprezentate în Moldova, Uzbekistan și România.

Resursele, experiența și potențialul grupului de companii IT permit realizarea soluțiilor tehnologice complexe și la scară largă pentru diferite sectoare ale economiei. Portofoliul de produse include servicii de consultanță, dezvoltări software, inginerie și securitate informațională, precum și platforme hardware și software proprii și de la peste 50 de furnizori internaționali.

0+
proiecte realizate
0+
angajați în cadrul companiei
0+
ani pe piață
0+
utilizatori activi ai sistemelor noastre

Misiunea, filozofia și valorile companiei

Într-o lume unde fiecare zi aduce noi soluții digitale, misiunea noastră devine și mai semnificativă. Noi ne străduim să fim partenerul dvs. de încredere pe calea inovației, a cărei forță rezidă în unirea eforturilor și aspirația spre excelență. Abordarea noastră constă în oferirea nu doar a soluțiilor tehnologice avansate, dar și a strategiilor care permit clienților noștri să depășească eficient provocările erei digitale și să ajungă la un nou nivel de succes. Aceasta necesită de la noi nu doar o înțelegere profundă a tendințelor actuale, dar și anticiparea schimbărilor viitoare, pentru ca clienții noștri să fie mereu cu un pas înainte.

Programul ecologic

Tratăm cu înțelegere problemele ecologiei și promovăm proiecte sociale „verzi”, orientate spre protecția mediului înconjurător.

Premiile și certificatele noastre

DAAC digital este recunoscut ca un partener de încredere de către numeroși producători de renume mondial.

În grupul de companii lucrează sute de angajați, a căror profesionalism este confirmat de peste 700 de certificate de la principalii producători mondiali de soluții IT, inclusiv CCIE, CCNP, Oracle, Checkpoint, CISA, CEH, etc.

Procesele de afaceri ale grupului IT sunt certificate în conformitate cu ISO 9001:2015 și ISO 27001:2013, serviciile sunt prestate conform standardelor ITIL /ITSM, iar managementul proiectelor este conform standardului PMBOK.

Clienții noștri

Clienții DAAC digital sunt companii și instituții de toate dimensiunile și din diverse domenii de activitate, incluzând atât sectorul privat, cât și pe cel de stat, de la startup-uri la corporații mari. Pentru toți cei care doresc să îmbunătățească calitatea serviciilor lor prin transformare digitală, DAAC digital oferă nu doar soluții tehnologice, ci și un parteneriat strategic. Acest lucru deschide partenerilor noștri noi oportunități pentru creștere și pentru a devansa concurența.

Partenerii noștri

Ne mândrim cu colaborarea cu lideri mondiali în producția de echipamente și furnizarea de soluții software. Aceste parteneriate ne permit să implementăm proiecte complexe și la scară largă global, oferind acces la tehnologii avansate și soluții inovatoare. Lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri pentru a asigura că produsele și serviciile lor se potrivesc perfect cu nevoile și obiectivele unice ale afacerilor clienților noștri, asigurând calitate și eficiență la fiecare pas al colaborării.

Echipa noastră

Cel mai important pentru compania noastră sunt oamenii care lucrează pentru ea. Ei sunt cei care lucrează la cele mai noi tehnologii, comunică cu clienții și oferă suport tehnic. Ei pun toată experiența, abilitățile și talentul lor în munca lor.

Sergiu Ghincu

Director General

Maria Borta

Director Financiar

Ivan Sîrbu

Director Proiecte Software

Alexandru Savinov

Director Vânzări

Petru Usatîi

Director general adjunct (în dezvoltare)

Andrei Prokopișin

Director Tehnic