Paletizare

Eficiență și Precizie cu Ajutorul Roboților Inteligenți

Paletizare cu Coboți oferită de DAAC digital

Cea mai flexibilă soluție de paletizare

DAAC digital vă aduce o soluție de paletizare ușor de operat, gata de utilizat și complet integrată de la DAHL Robotics. Aceasta vă permite să automatizați sarcinile neplăcute, greoaie și care consumă mult timp fără să faceți ajustări semnificative la configurația producției dvs.

Disponibil în două versiuni cu sarcini maxime de 12,5 kg și 20 kg, kitul compact poziționat pe un cadru mobil și rulabil necesită relativ puțin spațiu și poate fi utilizat flexibil în facilitățile dvs., oriunde este necesar.

Paletizatorul constă dintr-o unitate de cabinet de control cu panou de control și – în funcție de versiune – un Cobot Universal Robots UR-10 eSeries sau Doosan H2017, fiecare servind două poziții de paleți.

Software de Paletizare

DAHL LogiSort permite crearea de modele de ambalare grafice fără programare. Configurați în doar câteva minute straturi de paletizare identice sau variate – offline, fără a perturba procesul în desfășurare.

Robotică Colaborativă

În versiunea Universal Robots, un Cobot UR10e stivează până la o înălțime de pachet de 1.100 mm, opțional până la 2.000 mm cu Ewellix Liftkit (viteză maximă 80 mm/s). În versiunea Doosan H2017, înălțimea de paletizare este de 2.200 mm cu o sarcină chiar mai mare.

Prindere cu vid

Carcasă pentru operare colaborativă la înălțimea capului: un dispozitiv de prindere cu vacuum de suprafață ultraușor, cu suprafețe moi la atingere și cu sistem de creare a vidului integrat, asigură manevrarea sigură și eficientă în orice situație.

Paletizorul cobot mobil poate fi echipat suplimentar cu un sistem de viziune pentru detectarea poziției și orientării. De asemenea, se poate realiza cu ușurință o conectare intralogistică prin intermediul benzilor transportoare sau la un sistem de transport fără șofer (AGV/AMR).

Certificarea ca kit de aplicații Universal Robots+ caracterizează paletizatorul de la DAHL Robotics ca fiind o automatizare deosebit de sigură și simplă. Funcționează eficient și se oprește imediat când îl atingeți!

  • Potrivit pentru o gamă largă de industrii, paletizorul cu două poziții de paleți asigura un flux de lucru continuu cu o combinație de module de automatizare testate in timp.
  • Aplicație MRK certificată CE: se poate renunța la o carcasă de protecție voluminoasă pentru a economisi spațiu. Soluția de paletizare colaborativă asigură o siguranță ridicată.
  • Cadrul rulant și designul compact asigură o flexibilitate ridicată și o bună integrare a proceselor în întreprinderea dumneavoastră.
  • E simplu de folosit, cu un control ușor de înțeles, oferind automatizare fără probleme.
  • Paletizorul mobil Cobot vă ajută să automatizați sarcini grele și lungi. Astfel, puteți folosi personalul în moduri mai eficiente!

Kitul mobil de paletizare Doosan

Kitul mobil de paletizare Universal Robots

Date tehnice

DOOSAN H2017 KIT

Sarcina utila 20,0 kg

Capacitate maximă de încărcare: 20 kg (aprox. 17 kg net/ambalaj) Robot: Cobot Doosan H2017 Dimensiuni kit* (LxA): 2.572 x 1.299 mm Greutate de tară Kit: aprox. 500 kg Tipuri de paleți: tandard EUR, CP1, CP2 Gama de roboți: 1.700 mm Înălțimea maximă de stivuire**: 2.200 mm Interval de temperatură: -5 până la 45 °C

Universal Robots KIT

Sarcina utila 12,5 kg

Capacitate maximă de încărcare: 12,5 kg (aprox. 10 kg net/ambalaj) Robot: Cobot Universal Robots UR10e Dimensiuni kit* (LxA): 2.288 x 1.880 mm Greutate de tară Kit: aprox. 400 kg Tipuri de paleți: max. Standard EUR Gama de roboți: 1.300 mm Înălțime maximă de stivuire**: 2.000 mm Interval de temperatură: 0 până la 50 °C

Parametri comuni Doosan / Univeral Robots

Poziții paleți: 2; Pregătit pentru conectarea AGV; Alimentare: 16A, 400V; Aer comprimat: 6 bar; Kit de interfață: I/O (Profinet, Modbus, TCP IP = opțiune), alte interfețe la cerere; Siguranță: CAT. 3 Pld, conformitate CE, conform TS 15066, bare de protecție suplimentare; Viteza ciclului: În funcție de greutatea produsului, modelul de ambalare și tipul de palet 4-36 pachete/min.

*fără bandă transportoare, inclusiv paleți EUR.
** înălțime exactă în funcție de modelul de palet, dimensiunile ambalajului & tipul de palet.

Obiectul livrării Paletizator DAHL Cobot

1x cadru mobil cu role

1x unitate de dulap de comandă și panou de control

1x suspensie cu lumină de semnalizare a mașinii (numai versiunea UR)

1x robot colaborativ

1x Dispozitiv de prindere cu vacuum de suprafață, cu 2 pliante (2 circuite de aspirare)

1x Set carcasă de protecție pentru articulațiile robotului și dispozitivul de prindere (tactil)

1x Set ghidaj flexibil pentru cabluri/furtunuri pentru robot

1x Software de paletizare DAHL LogiSort DAHL LogiSort

Conexiune intralogistică

Pentru o integrare perfectă în fluxul dvs. intralogistic autonom de mărfuri, cele două poziții de paletizare ale paletizorului compact Cobot sunt proiectate în mod optim pentru a putea fi controlate cu vehicule cu ghidaj automat.

Videoclipul prezintă un exemplu de logistică cu Nipper Pallettruck și Robotize GoPal. Aici puteți afla mai multe despre AGV & AMR recomandate de noi

Sunteți gata să automatizați procesul de paletizare?

La DAAC digital, punem la dispoziția afacerii dvs. avantajele roboticii moderne. În colaborare cu DAHL Robotics, oferim o soluție de paletizare compactă și flexibilă, proiectată să simplifice și să eficientizeze fluxul de lucru prin utilizarea coboților inteligenti.

Cu un design gândit pentru o integrare armonioasă, sistemele noastre sunt pregătite să preia sarcini dificile, optimizând procesul de paletizare fără eforturi suplimentare din partea dvs. Varietatea de modele, suportând greutăți de până la 12,5 kg sau 20 kg, vă asigură că veți găsi soluția perfect adaptată necesităților producției curente, fără a implica ajustări complexe.

Alegeți DAAC digital pentru o tranziție fluidă spre eficiență maximă.