DAAC Software Systems. Moldova

DAAC Software Systems împreună cu DAAC System Integrator face parte din grupul internațional de companii IT DAAC digital și este rezident al Moldova IT Park. Activitatea principală este crearea produselor software și proiectelor pe baza lor, precum și prestarea serviciilor de inginerie profesionale.

Specialiștii noștri

În cadrul DAAC digital sute de specialiști cu competențe în realizarea ciclului de viață complet al unui sistem informațional de la proiectare până la punere în funcțiune și întreținere.

În special trebuie menționată experiența de mulți ani și calificarea în serviciile de consultanță pentru reingineria proceselor bazate pe IT în organizațiile publice și private.

În anul 2020, compania daac System Integrator a marcat 25 de ani de activitate în domeniul Tehnologiilor Informaționale.

Certificare

Procesele de afaceri ale DAAC digital sunt certificate în conformitate cu standardele ISO 9001:2015 și ISO 27001:2017, deservirea se realizează conform standardelor ITIL/ITSM, iar managementul proiectelor se efectuează conform standardului PMBOK.

Procesul de dezvoltare a software-ului a fost auditat pentru conformitatea cu standardele pieței germane, certificatul TRACE atestă nivelul înalt de etică profesională și integritate corporativă.

Specialiștii DAAC digital au primit peste 700 de certificate în cadrul programelor IT globale ale partenerilor noștri.

Contactați-ne și nu vom ezita să facem uz de toată experiența și cunoștințele noastre pentru a Vă ajuta.

Str. Calea Ieşilor 10, Chişinău, Moldova, 2069-MD

Tel.: +373 22 509 709

info@dsi.md

Program de lucru: Luni-Vineri: 09:00 — 18:00