Sisteme informaționale

Proiectăm și sustinem cele mai noi produse software

Produse software create în cadrul DAAC digital

Cu o expertiză în implementarea de proiecte de îmbunătățire digitală în administrația publică, precum și în proiecte de dezvoltare a afacerilor, în cadrul DAAC digital au fost proiectate, dezvoltate și în prezent menținute produse software, împreună cu care clienții primesc know-how-ul privind digitalizarea proceselor, comunicațiilor și altor elemente importante ale organizației.

 No-Code CRM

DAAC digital, în parteneriat cu Compania Creatio, vă oferă o platformă fără cod care vă permite să automatizați fluxurile de lucru și CRM, permițându-vă să vă personalizați și să implementați soluția în funcție de nevoile dvs.

Avantajele No-Code CRM Creatio:

 • Personalizare flexibilă: Modificați și extindeți funcționalitățile CRM pentru a se potrivi cu cerințele specifice ale afacerii dvs.
 • Automatizare eficientă: Simplificați procesele și creșteți productivitatea cu un sistem CRM care automatizează sarcinile repetitive.
 • Integrare ușoară: Conectați rapid platforma CRM la alte sisteme și aplicații pentru un ecosistem digital integrat.
 • Suport expert: Beneficiați de consultanță și asistență profesională pentru implementarea optimă a soluției în afacerea dvs.

Cu No-Code CRM de la Creatio, aveți puterea de a transforma managementul relațiilor cu clienții, sporind satisfacția acestora și accelerând creșterea afacerii dvs.

Platforma Registru

Scopul principal al platformei Register este implementarea complet funcțională a sistemelor de înregistrare de bază, departamentale și teritoriale a întregului ciclu de viață al informațiilor semnificative din punct de vedere juridic bazate pe blocuri tehnologice gata făcute în intervalul de timp optim.

Platforma tehnologică Registru încorporează 20 de ani de experiență practică a companiei în proiectarea și crearea sistemelor informatice pentru gestionarea resurselor informaționale de stat.

Conceptul platformei Registru se bazează pe un model de sistem de resurse informaționale de stat integrate. Acest model este un set de trei niveluri de resurse informaționale care interacționează între ele pe baza principiilor:

 • evitarea dublării
 • complementaritate
 • integrarea în spațiul informațional de stat.

Sistema W52

DAAC System Integrator în parteneriat cu comunitatea academică, a dezvoltat un produs unic în categoria sa – Platforma W52 (un produs pentru managementul durabil al afacerii). W52 reprezintă o soluție inovatoare care încurajează implicarea angajaților de toate nivelurile în procesul creativ de gestionare a unei companii.

Soluția se bazează pe o platformă pentru generarea de inițiative, care la rândul său contribuie la îmbunătățirea continuă a proceselor de afaceri.

Produsul software se bazează pe metodologia internațională, care este concepută pentru a accelera dezvoltarea afacerii.

Platforma Doctrina

Am dezvoltat o platformă digitală pentru gestionarea eficientă a cunoștințelor companiei. Datorită platformei, veți putea:

 • Organiza transferul eficient și controlul cunoștințelor de la companie la angajat (un anumit angajat sau un anumit grup de angajați);
 • Digitaliza procesele HR pentru gestionarea (evidența) cunoștințelor angajaților;
 • Creați un loc unic (digital) de acumulare a cunoștințelor companiei, care reprezintă valoare pentru companie;
 • Acces online la cunoștințe și comunicare online între companie și angajat;
 • Faceți standardele de gestionare a cunoștințelor un element al culturii corporative a companiei.

Platforma Doctrina creează condiții informaționale-tehnologice în care învățarea devine un tip de investiții, experiența profesională devine un fel de activ, iar loialitatea angajatului față de companie este ceea ce organizația ar trebui să obțină în relațiile cu angajatul.

Platforma Piața

Sistemul a fost creat pentru a automatiza procesele de contabilitate și de închiriere a diverselor facilități, precum și furnizarea altor tipuri de servicii pe teritoriul municipal. Sistemul a fost creat pentru a automatiza procesele de contabilitate și de închiriere a diverselor facilități, precum și de furnizare a altor tipuri de servicii în teritoriile municipale.

Administrația primește mecanisme de contabilizare, clasificare, tarifare flexibilă a spațiului de vânzare cu amănuntul și a altor servicii furnizate. Există, de asemenea, o monitorizare constantă a tuturor proceselor și o raportare statistică privind componenta financiară și starea spațiilor închiriate.

Utilizatorii publici au la dispoziție un instrument simplu și convenabil pentru a naviga prin spațiile comerciale, a căuta și a selecta puncte de vânzare, a plăti chiria și a beneficia de alte servicii.