Sisteme informaționale

Proiectăm și sustinem cele mai noi produse software

Produse software create în cadrul DAAC digital

Cu o expertiză în implementarea de proiecte de îmbunătățire digitală în administrația publică, precum și în proiecte de dezvoltare a afacerilor, în cadrul DAAC digital au fost proiectate, dezvoltate și în prezent menținute produse software, împreună cu care clienții primesc know-how-ul privind digitalizarea proceselor, comunicațiilor și altor elemente importante ale organizației.

Platforma Registru

Scopul principal al platformei Register este implementarea complet funcțională a sistemelor de înregistrare de bază, departamentale și teritoriale a întregului ciclu de viață al informațiilor semnificative din punct de vedere juridic bazate pe blocuri tehnologice gata făcute în intervalul de timp optim.

Scopul principal al platformei Registru este implementarea completă a sistemelor de înregistrare de bază, departamentale și teritoriale a întregului ciclu de viață al informațiilor cu semnificație juridică pe baza unităților tehnologice pregătite într-un interval de timp optim.

Platforma tehnologică Registru încorporează 20 de ani de experiență practică a companiei în proiectarea și crearea sistemelor informatice pentru gestionarea resurselor informaționale de stat.

Conceptul platformei Registru se bazează pe un model de sistem de resurse informaționale de stat integrate. Acest model este un set de trei niveluri de resurse informaționale care interacționează între ele pe baza principiilor:

 • evitarea dublării
 • complementaritate
 • integrarea în spațiul informațional de stat.

Platforma Cabinet

Scopul principal al platformei Cabinet este implementarea completă a sistemelor de servicii online în masă. Platforma implementează cerințele cheie pentru astfel de sisteme moderne, precum:

 • identificarea precisă a utilizatorului, în baza unui set de documente, instrumente, linkuri, informații configurate pentru utilizator (cont personal);
 • informații istorice privind acțiunile și documentele utilizatorului;
 • accesul unificat (comod) al utilizatorului la serviciile online configurate pentru acesta (servicii, sistem);
 • un set de instrumente de raportare online;
 • integrarea cu sistemele externe, inclusiv SED (semnătura electronică digitală), sistemele de plată, resursele departamentale de stat, etc.

Platforma Cabinet acordă o atenție deosebită interfeței intuitive și ușor de utilizat, precum și posibilității ca utilizatorul să utilizeze platforma de pe diferite dispozitive.

Sistema W52

DAAC System Integrator în parteneriat cu comunitatea academică, a dezvoltat un produs unic în categoria sa – Platforma W52 (un produs pentru managementul durabil al afacerii). W52 reprezintă o soluție inovatoare care încurajează implicarea angajaților de toate nivelurile în procesul creativ de gestionare a unei companii.

Soluția se bazează pe o platformă pentru generarea de inițiative, care la rândul său contribuie la îmbunătățirea continuă a proceselor de afaceri.

Produsul software se bazează pe metodologia internațională, care este concepută pentru a accelera dezvoltarea afacerii. De asemenea, acordați atenție produselor noastre 1C. O descriere mai detaliată a produsului este disponibilă pe site-ul w52.daacdigital.com

Sistema Doctrina

Am dezvoltat o platformă digitală pentru gestionarea eficientă a cunoștințelor companiei. Datorită platformei, veți putea:

 • Organiza transferul eficient și controlul cunoștințelor de la companie la angajat (un anumit angajat sau un anumit grup de angajați);
 • Digitaliza procesele HR pentru gestionarea (evidența) cunoștințelor angajaților;
 • Creați un loc unic (digital) de acumulare a cunoștințelor companiei, care reprezintă valoare pentru companie;
 • Acces online la cunoștințe și comunicare online între companie și angajat;
 • Faceți standardele de gestionare a cunoștințelor un element al culturii corporative a companiei.

Platforma Doctrina creează condiții informaționale-tehnologice în care învățarea devine un tip de investiții, experiența profesională devine un fel de activ, iar loialitatea angajatului față de companie este ceea ce organizația ar trebui să obțină în relațiile cu angajatul.

Platforma Piața

Sistemul a fost creat pentru a automatiza procesele de contabilitate și de închiriere a diverselor facilități, precum și furnizarea altor tipuri de servicii pe teritoriul municipal. Sistemul a fost creat pentru a automatiza procesele de contabilitate și de închiriere a diverselor facilități, precum și de furnizare a altor tipuri de servicii în teritoriile municipale.

Administrația primește mecanisme de contabilizare, clasificare, tarifare flexibilă a spațiului de vânzare cu amănuntul și a altor servicii furnizate. Există, de asemenea, o monitorizare constantă a tuturor proceselor și o raportare statistică privind componenta financiară și starea spațiilor închiriate.

Utilizatorii publici au la dispoziție un instrument simplu și convenabil pentru a naviga prin spațiile comerciale, a căuta și a selecta puncte de vânzare, a plăti chiria și a beneficia de alte servicii.