DAAC System Integrator. Moldova

Fondatorul grupului de companii DAAC digital

DAAC System Integrator. Moldova

Fondatorul grupului de companii DAAC digital

Extinderea Serviciilor: Actualizare NFC pentru ATM-urile Diebold Nixdorf

În cadrul strategiei noastre continue de optimizare a serviciilor de suport tehnic, Compania DAAC digital introduce o actualizare esențială pentru ATM-urile Diebold Nixdorf. Această actualizare permite instituțiilor bancare să ofere clienților o experiență modernă, sigură și fără contact la bancomat, în concordanță cu evoluțiile tehnologice recente.

Sunteți pregătiți să revoluționați experiența dvs. la bancomat? Actualizați ATM-urile Diebold Nixdorf pentru a accepta plățile fără contact cu instalarea noastră de ultimă generație a cititorului NFC! Adoptați viitorul serviciilor bancare și oferiți clienților dvs. o modalitate sigură, convenabilă și fără atingere de a accesa numerarul lor.

De ce să faceți upgrade la plățile fără contact?

Caracteristici ale Actualizării cititorului NFC pentru ATM-urile Diebold Nixdorf

 • 1

  Compatibilitate cu plățile fără contact: Acceptați plăți din diferite surse fără contact, inclusiv portofele mobile, carduri inteligente și dispozitive cu NFC.

 • 2

  Tranzacții sigure: Cititoarele noastre NFC sunt echipate cu protocoale avansate de criptare și autentificare, asigurând cel mai înalt nivel de securitate pentru tranzacțiile clienților dvs.

 • 3

   

  Interfață prietenoasă cu utilizatorul: Interfața intuitivă cu ecran tactil și instrucțiuni clare fac ca utilizarea plăților fără contact la ATM să fie ușoară pentru clienți.

 • 4

  Monitorizare la distanță: Monitorizarea și raportarea în timp real a tranzacțiilor ATM și a stării dispozitivelor asigură o funcționare optimă și eficientă.

 • 5

  Opțiuni de personalizare: Personalizați experiența utilizatorului cu branding și mesaje promoționale care se aliniază cu valorile instituției dvs.