fbpx
Robotica2023-11-17T06:11:47+00:00

Robotica

Automatizare si robotizare pentru afacerea dumneavoastră

Bine ați venit pe pagina noastră dedicată roboticii și automatizării, două domenii în plină ascensiune care pot aduce un plus de valoare afacerii dumneavoastră. Compania DAAC digital este aici pentru a vă ghida în explorarea soluțiilor tehnologice care pot transforma modul în care operați. De la eficiență și flexibilitate la un ROI optimizat, descoperiți cum putem face diferența împreună.

De ce să automatizezi cu DAAC digital

Aplicații

Intralogistica

Organizarea, controlul, punerea în aplicare și optimizarea fluxului intern de materiale, a fluxului de informații, precum și a manipulării mărfurilor în industrie, comerț și instituții publice.

AMR vs AGV

AMR (Roboți Mobili Autonomi) și AGV (Vehicule Ghidate Automat) sunt două tehnologii utilizate în automatizarea transportului intern în diferite medii industriale. AMR-urile sunt roboți mobili cu capacitatea de a lua decizii autonome bazate pe senzori și algoritmi avansați, permițându-le să se deplaseze într-un mod flexibil și să evite obstacolele. În schimb, AGV-urile sunt vehicule care se deplasează pe trasee predefinite, urmărind sisteme de ghidare precum linii de marcăje sau benzi magnetice. AMR-urile oferă o adaptabilitate mai mare în medii în schimbare, în timp ce AGV-urile sunt ideale pentru fluxuri stabile și predefinite.

Paletizare

DAAC digital, prin DAHL Robotics, oferă o soluție de paletizare compactă și flexibilă, gata de utilizat, pentru automatizarea sarcinilor greoaie. Disponibilă în versiuni de 12,5 kg și 20 kg, se adaptează ușor la configurația producției dvs. fără ajustări majore.

Servicii inginerești

Parteneri

Noutăți

Go to Top