Servicii de consultanță

Suport progresiv pentru dezvoltarea digitală

Tehnologiile digitale asigură deja peste 30% din creșterea globală – și asta încă înainte de începerea adevăratei ere a transformării digitale.

Abordarea modernă prin care statul și cetățenii, companiile și clienții lucrează împreună ca o singură echipă era de neînțeles până de curând pentru generația noastră. Noua lume în care trăim este extrem de interconectată, inteligența mașinilor este omniprezentă, nevoia de schimbare este urgentă, iar soluțiile sunt din ce în ce mai dependente de date.

Echipa responsabilă de transformare digitală din cadrul DAAC digital va colabora cu dvs. pentru a vă inspira idei noi și a stimula inovația practică.

Oportunități pentru transformare digitală la scară largă

DAAC digital adoptă o abordare pragmatică. Creăm o agendă digitală bazată pe șase sarcini de bază, care combină strategia și practicile digitale, așa încât să ajungeți rapid printre liderii în domeniul transformării și obținerii rezultatelor. Abordarea DAAC digital combină experiența tehnologică și de ramură, pentru a accelera tranziția de la idee la implementare.

Experiența echipei DAAC digital se bazează pe proiectarea și implementarea cu succes

  • a sistemelor informaționale de importanță statală (inclusiv registre și servicii de stat);

  • participarea la elaborarea strategiilor departamentale;

  • modernizarea și darea în explorare comercială a sistemelor de clasă ERP și comerț digital;

  • dezvoltarea algoritmilor de analitică de afaceri și operarea cu seturi mari de date;

  • proiectare tehnică, elaborarea proiectelor și suport tehnic pentru centre de date, sisteme de securitate informațională și rețele de servicii multiple.