Platforma Doctrina

Platforma digitală pentru gestionarea cunoștințelor corporative

Pentru ce e necesară Doctrina

Standardele și cunoștințele sunt cel mai important activ nematerial pe care compania deja îl folosește. Îmbunătățirea standardelor și cunoștințele noi sunt instrumentul cheie pentru dezvoltarea companiei. Doctrina este un sistem digital pentru dezvoltare continuă.

Managementul controlează procesele și angajații companiei prin standarde și cunoștințe sub forma de reguli, regulamente, ordine, instrucțiuni și alte documente. Gestionarea eficientă a acestui resurs al companiei și dezvoltarea sa continuă, respectarea standardelor de către toți angajații și furnizarea cunoștințelor necesare – toate acestea constituie o sursă de avantaje competitive eficiente pentru companie.

Cum se structurează și se menține actualitatea standardelor și cunoștințelor?

De obicei, cunoștințele organizațiilor sunt stocate în documente tipărite sau în foldere pe servere, în e-mailuri, arhive etc.

Cum ne asigurăm că semnătura nu este doar o formalitate?

De obicei, angajatul primește cunoștințe în documente și semnează că a luat la cunoștință informațiile.

Cum să gestionăm eficient standardele și cunoștințele în organizație?

Procesele de gestionare a cunoștințelor în companie sunt de obicei pe plan secundar. Noi vom ajuta să le folosim în mod constant și eficient.

Sarcini de sistem

Modulele platformei

Gestionați eficient standardele și cunoștințele

Utilizați platforma noastră pentru a fi siguri că toate standardele și cunoștințele organizației voastre sunt transmise angajaților și sunt maxim asimilate de aceștia.

Unde să plasați soluția?

Achitând licența, alegeți unde doriți să plasați sistemul – pe serverul propriu sau în cloud. Suntem gata să oferim suport profesional pentru instalarea și configurarea produsului nostru.

On-Premise

sigur, protejat și personalizat

Această metodă presupune că platforma Doctrina va fi găzduită pe serverele companiei dumneavoastră. Doar angajații organizației vor avea acces la această informație, asigurând un nivel înalt de confidențialitate și securitate. Deoarece toate informațiile sunt fizic localizate în biroul dvs., acest lucru garantează acces instantaneu la date și procesarea lor fără întârziere.

Soluția noastră este extinsă sub modelul On-Premise, dar este adaptată și pentru găzduire cloud.

On-Cloud

rapid, convenabil și economic

Găzduind platforma Doctrina pe servere cloud, evitați necesitatea de a avea propriile servere și de a le întreține. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la suportul hardware sau la infrastructura software. Sistemele On-Cloud sunt ușor scalabile pentru a se adapta nevoilor dvs., permițându-vă să măriți sau să micșorați resursele serverului în funcție de sarcină. Accesul la date este posibil de oriunde în lume, atât timp cât există o conexiune la internet, ceea ce oferă flexibilitate și comoditate în lucrul cu informațiile. Mai mult, datele sunt actualizate automat, garantând actualitatea lor fără eforturi suplimentare din partea dvs.

Vă putem ajuta să alegeți un serviciu cloud și să găzduiți soluția pe el.

Avantajele sistemului

Cum funcționează platforma

Integrarea cu sistemele interne