Suport ATM & Self-Service

Asistență tehnică 24/7 pentru ATM-uri și sisteme de autoservire.

Compania DAAC digital, în afara de comercializarea ATM-urilor și terminalelor de plată, oferă și mentenanța și reparația lor, inclusiv suport tehnic specializat pentru sistemele de autoservire bancară și informațională: bancomate, seifuri automate de depozit, terminale POS, chioșcuri de plată, cozi electronice și multe altele. În prezent, DAAC digital deservește peste 1000 de bancomate în toată Republica Moldova, printre care se numără și primele bancomate din DN Series.

Resursele Noastre

Investiții și Calificări

Răspundem la Solicitarea Clientului în Maxim 1 Oră:

Timpul nostru de răspuns rapid asigură că problemele sunt abordate prompt.

Timp de Recuperare de Până la 4 Ore:

Ne străduim să rezolvăm problemele în cel mai scurt timp posibil, pentru a minimiza întreruperile.

Servicii 24/24:

Pentru confortul clienților noștri, oferim servicii non-stop, asigurând funcționarea continuă a echipamentelor.

Disponibilitate de 98,5% în Decurs de 1 An:

Nivelul serviciilor noastre este confirmat de statisticile de disponibilitate a rețelei de bancomate deservite.

Parteneriat cu DAAC digital

Alegând DAAC digital pentru suportul tehnic al sistemelor de autoservire bancară, beneficiați de experiența, calificările și angajamentul unei echipe de profesioniști. Suntem partenerul de încredere pentru toate băncile din Republica Moldova și suntem gata să vă oferim soluții personalizate pentru nevoile dvs. unice.

Extinderea Serviciilor: Actualizare NFC pentru ATM-urile Diebold Nixdorf

În cadrul strategiei noastre continue de optimizare a serviciilor de suport tehnic, Compania DAAC digital introduce o actualizare esențială pentru ATM-urile Diebold Nixdorf. Această actualizare permite instituțiilor bancare să ofere clienților o experiență modernă, sigură și fără contact la bancomat, în concordanță cu evoluțiile tehnologice recente.

Sunteți pregătiți să revoluționați experiența dvs. la bancomat? Actualizați ATM-urile Diebold Nixdorf pentru a accepta plățile fără contact cu instalarea noastră de ultimă generație a cititorului NFC! Adoptați viitorul serviciilor bancare și oferiți clienților dvs. o modalitate sigură, convenabilă și fără atingere de a accesa numerarul lor.


De ce să faceți upgrade la plățile fără contact?

 1. Experiență îmbunătățită a clienților: Plățile fără contact oferă o experiență de tranzacționare rapidă și fără probleme, reducând timpul de așteptare și sporind satisfacția clienților.
 2. Siguranță și igienă: Într-o lume care prioritizează sănătatea și siguranța, tranzacțiile fără contact minimizează contactul fizic și răspândirea germenilor.
 3. Bază mai largă de clienți: Atrageți clienți tehnologi care preferă plățile fără contact și țineți pasul cu tendințele în evoluție ale plăților.
 4. Creșterea utilizării ATM: Conveniența plăților fără contact încurajează vizitele mai frecvente la ATM-uri, crescându-vă veniturile.


Caracteristici ale Actualizării cititorului NFC pentru ATM-urile Diebold Nixdorf

 1. Compatibilitate cu plățile fără contact: Acceptați plăți din diferite surse fără contact, inclusiv portofele mobile, carduri inteligente și dispozitive cu NFC.
 2. Tranzacții sigure: Cititoarele noastre NFC sunt echipate cu protocoale avansate de criptare și autentificare, asigurând cel mai înalt nivel de securitate pentru tranzacțiile clienților dvs.
 3. Interfață prietenoasă cu utilizatorul: Interfața intuitivă cu ecran tactil și instrucțiuni clare fac ca utilizarea plăților fără contact la ATM să fie ușoară pentru clienți.
 4. Monitorizare la distanță: Monitorizarea și raportarea în timp real a tranzacțiilor ATM și a stării dispozitivelor asigură o funcționare optimă și eficientă.
 5. Opțiuni de personalizare: Personalizați experiența utilizatorului cu branding și mesaje promoționale care se aliniază cu valorile instituției dvs.


De ce să alegeți Compania DAAC digital?

 1. Experiență dovedită: Am actualizat deja peste 100 de ATM-uri la NFC în diverse bănci din întreaga Moldovă, demonstrând expertiza și angajamentul nostru pentru excelență.
 2. Eficiență garantată: Inginerii noștri sunt instruiți să efectueze actualizările rapid, cu timp de inactivitate minim, asigurând funcționarea ATM-urilor în timpul procesului.
 3. Conveniență sporită: Cu tehnologia NFC, nu mai este nevoie să țineți cardul bancar în buzunar. Un simplu atingere este tot ce trebuie pentru a vă accesa numerarul în mod securizat.


Informații despre proiect

 • 100 de ATM-uri actualizate: Experiența noastră include actualizarea cu succes a 100 de ATM-uri, asigurând o tranziție lină pentru instituția dvs.
 • Timp de livrare în termen: Cu un timp de livrare a echipamentelor de 60 de zile, ne asigurăm că echipamentul necesar este disponibil atunci când aveți nevoie de el.
 • Instalare eficientă: Echipele noastre calificate necesită doar 25 de zile lucrătoare pentru instalare, minimizând perturbările în operațiunile dvs.
 • Implementare la nivel național: Vom lansa în mod transparent NFC în producție în întreaga țară, oferind o experiență consistentă pentru toți clienții dvs.
 • Echipe mobile: Cele două echipe mobile ale noastre sunt dedicate asigurării unei actualizări rapide și eficiente a ATM-urilor dvs.


Sunteți pregătiți să actualizați ATM-urile dvs. și să oferiți conveniența plăților fără contact clienților dvs.? Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre opțiunile de actualizare, prețuri și calendarul de implementare. Nu ratați oportunitatea de a oferi clienților dvs. conveniența și siguranța plăților fără contact. Actualizați ATM-urile Diebold Nixdorf cu instalarea cititorului NFC și fiți în fruntea industriei bancare.