DAAC Systems Integrator. Romania

Reprezentanța noastră în România

DAAC Systems Integrator este o companie autohtonă din Romania, care activează în conformitate cu standardele internaționale. Baza companiei a fost creată de grupul internațional de companii IT DAAC digital cu un centru de producere a serviciilor și produselor IT în Moldova și un centru de vânzări și suport în Uzbekistan.

Specialiști de nivel înalt

În cadrul DAAC digital activează sute de specialiști cu competențe în realizarea ciclului de viață complet al unui sistem informațional de la proiectare până la punere în funcțiune și întreținere.

În special trebuie menționată experiența de mulți ani și calificarea în serviciile de consultanță pentru reingineria proceselor bazate pe IT în organizațiile publice și private.

Certificatele noastre

Procesele de afaceri ale DAAC digital sunt certificate în conformitate cu standardele ISO 9001:2015 și ISO 27001:2017, deservirea se realizează conform standardelor ITIL/ITSM, iar managementul proiectelor se efectuează conform standardului PMBOK.

Procesul de dezvoltare a software-ului a fost auditat pentru conformitatea cu standardele pieței germane, certificatul TRACE atestă nivelul înalt de etică profesională și integritate corporativă.

Specialiștii DAAC digital au primit peste 700 de certificate în cadrul programelor IT globale ale partenerilor noștri.

Contactați-ne și nu vom ezita să facem uz de toată experiența și cunoștințele noastre pentru a Vă ajuta.

Str. Berzei 20, mansarda, Sector 1, București, România

Tel.: +373 22 509 709
Mob.: +40 724 324 165

info@daacsystems.ro

Program de lucru: Luni-Vineri: 09:00 — 18:00