DAAC System Integrator. Moldova

Fondatorul grupului de companii DAAC digital

Compania DAAC System Integrator, care face parte din holdingul DAAC, a fost bază pentru crearea grupului internațional de companii IT DAAC digital. Astăzi, compania creează și implementează soluții inovatoare pentru suportul digital al dezvoltării informaționale a societății, statului și afacerilor. Oficiile companiilor DAAC digital se află la Chișinău (Moldova), Tașkent (Uzbekistan) și București (România).

Resurse și experiență

Potențialul DAAC digital ne permite să implementăm soluții tehnologic complexe la scară largă pentru diverse sectoare ale economiei.

Portofoliul de produse include servicii de consultanță, dezvoltare software, inginerie și securitate informațională, precum și platforme hardware și software proprii și peste 50 de furnizori internaționali.

În anul 2020, compania daac System Integrator a marcat 25 de ani de activitate în domeniul Tehnologiilor Informaționale.

Certificare

Procesele de afaceri ale DAAC digital sunt certificate în conformitate cu standardele ISO 9001:2015 și ISO 27001:2017, deservirea se realizează conform standardelor ITIL/ITSM, iar managementul proiectelor se efectuează conform standardului PMBOK.

Procesul de dezvoltare a software-ului a fost auditat pentru conformitatea cu standardele pieței germane, certificatul TRACE atestă nivelul înalt de etică profesională și integritate corporativă. Specialiștii DAAC digital au primit peste 700 de certificate în cadrul programelor IT globale ale partenerilor noștri.

Mai multe detalii despre certificate

Contactați-ne și nu vom ezita să facem uz de toată experiența și cunoștințele noastre pentru a Vă ajuta.

Str. Calea Ieşilor 10, Chişinău, Moldova, 2069-MD

Tel.: +373 22 509 709

info@dsi.md

Program de lucru: Luni-Vineri: 09:00 — 18:00