DAAC System. Uzbekistan

Un centru complet funcțional al grupului internațional DAAC digital

Este un centru complet funcțional al grupului internațional de companii IT DAAC digital din Uzbekistan. Combinând mulți ani de experiență de implementare a proiectelor IT în țările CSI, competențe profesionale de nivel înalt și resursele companiilor proprii, dar și ale companiilor partenere, centrul DAAC digital din Tașkent oferă toate soluțiile și produsele digitale în diverse sectoare și domenii pentru administrația publică și mediul de afaceri.

Scopurile noastre:

Țara noastră a început etapa activă de transformare digitală a organizațiilor din toate sectoarele economiei, care implică schimbări în procese, date, comunicații și afectează practic toată societatea din Uzbekistan. Suntem martori ai creșterii acestor schimbări în fiecare an, iar succesul lor depinde direct și de tehnologiile folosite, și de profesionalismul echipei.

Obiectivul companiei DAAC System este să devină partenerul vostru eficient în procesul de digitalizare complet: de la elaborarea strategiei IT și consultanță până la implementarea sistemelor informaționale și automatizarea proceselor.

Specialiștii

În cadrul oficiului din Tashkent și al DAAC digital activează sute de specialiști, care au competențe în realizarea întregului ciclu de viață al unui sistem informațional de la proiectare până la punere în funcțiune și întreținere.

În special trebuie menționată experiența de mulți ani și calificarea în serviciile de consultanță pentru reingineria proceselor bazate pe IT în organizațiile publice și private.

Certificarea

Procesele de afaceri ale DAAC digital certificate în conformitate cu standardele ISO 9001:2015 și ISO 27001:2017, deservirea se realizează conform standardelor ITIL/ITSM, iar managementul proiectelor se efectuează conform standardului PMBOK.

Procesul de dezvoltare a software-ului a fost auditat pentru conformitatea cu standardele pieței germane, certificatul TRACE atestă nivelul înalt de etică profesională și integritate corporativă. Specialiștii DAAC digital au primit peste 700 de certificate în cadrul programelor IT globale ale partenerilor noștri.

Contactați-ne și nu vom ezita să facem uz de toată experiența și cunoștințele noastre pentru a Vă ajuta.

R. Uzbekistan, Tashkent, Yakkasaray district, Babur street, 74

Tel.: +99895 5119119

info@daacdigital.uz

Program de lucru: Luni-Vineri: 09:00 — 18:00