fbpx
Inginerie outsourcing2024-04-11T08:12:27+00:00

Inginerie Outsourcing

Partener de încredere pentru dezvoltarea ingineriei

Încredințați procesele specialiștilor

Orice proces în afaceri are nevoie de resurse IT calificate. Toate companiile au nevoie de specialiști IT buni, dar nu toate au capacitatea de a menține un personal IT uriaș. Aici intervine externalizarea IT de la DAAC digital.

Noi punem la dispoziția clienților noștri o gamă largă de servicii IT, de la audit și analiză IT, dezvoltare și management de proiect, până la testare, instruire, mentenanță IT și asistență IT. Echipa noastră de ingineri IT are o vastă experiență în diverse domenii, inclusiv suport IT, servicii tehnice IT, soluții IT, audit IT și remote IT.

Majoritatea proiectelor noastre de externalizare IT au început cu rezolvarea unor probleme neexplorate ale clienților și s-au încheiat cu realizări unice în regiunea noastră.

DAAC digital este partenerul ideal pentru externalizare IT. Contactati-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre IT și cum vă pot ajuta să vă îmbunătățiți afacerea.

Specializarea noastră

Hardware pentru servere și sisteme de stocare
Software de sistem Microsoft, *nix
Rețele de calculatoare
Baze de date
Securitatea informațională
Infrastructura IT (sisteme de răcire, sisteme de alimentare cu energie electrică etc.).

De ce suntem cei mai buni

Succesul este un efort de colaborare

Compania noastră este partenerul unui număr mare de producători de echipamente și dezvoltatori de sisteme IT care ocupă poziții de lider în lume. La o parte dintre aceștia, compania are cel mai înalt statut de partener din țară datorită echipei de specialiști IT cu cea mai înaltă calificare din țară.

Procesul de externalizare IT

Noutăți

IT Outsourcing: Avantaje, Riscuri și Recomandări pentru Companii

Andrei Prokopișin, Director Tehnic "DAAC digital":   În lumea modernă, unde specialiștii calificați se îndreaptă tot mai mult către proiecte din țări mai dezvoltate, externalizarea devine din ce în ce mai relevantă. Acest articol este primul dintr-o serie dedicată outsourcingului și este conceput pentru a vă oferi o înțelegere a principiilor de bază ale outsourcingului, a avantajelor și riscurilor sale, precum și pentru a oferi recomandări pentru utilizarea sa eficientă.   IT outsourcing-ul este o abordare strategică în care companiile transferă anumite sarcini sau funcții în domeniul tehnologiei informației...

Go to Top