Exemple de proiecte

O muncă bine îndeplinită este o adevărată poveste de succes a proiectelor realizate.

Livrarea, integrarea și implementarea unui centru de contact modern care trebuie să înlocuiască centrul de apeluri învechit pentru operatorul național de telecomunicații Moldtelecom.

Modernizarea a rețelei republicane a Operatorului Național de Telecomunicații Moldtelecom de 100G. Aceasta a devenit cea mai mare și mai rapidă rețea de importanță națională din Republica Moldova.

Ca urmare a implementării proiectului, Moldtelecom a lansat serviciul de televiziune digitală bazat pe tehnologia IP. Lansarea platformei IPTV a permis Moldtelecom să-și extindă gama de servicii și să satisfacă cerințele clienților.

Crearea unei platforme informaționale universale pentru completarea, transmiterea și procesarea rapoartelor prezentate de către agenții economici către autoritățile publice centrale.

Asigurarea controlului bolilor infecţioase şi a situaţiei epidemiologice din Republica Moldova.

Asigurarea gestionării contului curent al contribuabilului de către Serviciul Fiscal de Stat și monitorizarea relației cu bugetul de stat de către contribuabili.

Posibilitatea de aplicare online sau de anulare a sechestrului/interdicțiilor asupra bunurilor imobile. Reducerea riscurilor de fraudă cu bunurile imobile.

Evidența animalelor domestice (ID-ul animalului). Trasabilitatea animalului pe tot parcursul ciclului de viață cu determinarea precisă a proprietarului. Controlul stării de sănătate a animalelor și măsurilor veterinare.

Păstrărea centralizată a datelor de evidenţă a infracţiunilor, a dosarelor penale şi a persoanelor, care au săvârşit infracţiuni, a altei informaţii de documentare operativă.

Registrul Achizițiilor Publice este un sistem informațional automatizat destinat gestionării achizițiilor.

În cadrul proiectului a fost dezvoltat un sistem informațional complex care unifică patru registre de bază în domeniul educației.

În cadrul proiectului a fost dezvoltat și implementat un sistem de generare automată a testelor de examen pe baza unor sarcini încărcate în prealabil.

A fost elaborat şi implementat un sistem informaţional complex pentru documentarea populaţiei din Republica Kârgâzstan luând în considerare funcționalitatea Platformei Registru din Republica Moldova.