Infrastructură digitală critică

Soluții inovatoare pentru gestionarea eficientă a resurselor energetice din Data Centre

DAAC digital este partener oficial al Vertiv în Moldova și Uzbekistan, lider mondial în producția și întreținerea infrastructurilor IT critice. Cu hardware, software și analize statistice, Vertiv rezolvă cele mai importante provocări cu care se confruntă centrele de date și facilitățile periferice moderne, rețelele de comunicații, instalațiile comerciale și industriale.

Porfolio Vertiv dispune de o varietate de produse, inclusiv dulapuri pentru echipament IT, sisteme de aer condiționat, sisteme de alimentare neîntreruptă și alte echipamente necesare pentru a asigura funcționarea fiabilă a centrelor de date.

Sisteme integrate:

Vertiv™ SmartCloset™

Solutie integrala pentru implementare rapida si fara riscuri, contine Vertiv™ VR Rack, Vertiv™ Liebert® UPS, Vertiv™ Geist™ rPDU

Containerizare, Vertiv™ SmartAisle

Vertiv™ SmartAisle dispune de toate solutiile Vertiv integrate: Rack, Rack PDUs, Power distribution, UPS, Cooling with Vertiv ICOM control, Enclosure, Cable management, Data Center Infrastructure Management (DCIM)

Centre de date prefabricate si modulare (PFM) din gama SmartMod™

Toate subsistemele sunt instalate în fabrică într-un container de dimensiuni standard. Acest lucru reduce semnificativ timpul necesar instalarii centrului de date la fața locului, are riscuri defectiunilor reduse si utilizeaza spatiul interior in cel mai efficient mod.

24x7

Oferte de servicii

Vertiv oferă servicii extinse, inclusiv instalare, pornire, punere în funcțiune, întreținere, înlocuire, acces de la distanță 24×7

Principalii clienți

Centre de date (DC)

Companii de telecomunicații

Bănci și organizații financiare

Companii de producție

Clădiri și unități comerciale

Organizații de stat