Centrul de servicii IT

Design și servicile profesionale în domeniul IT

Сel mai mare centru de inginerie din Moldova

Centrul de Servicii IT DAAC digital este cel mai mare centru de inginerie din Moldova, cu reprezentanțe în Uzbekistan și România. Prestează servicii tehnologice complexe (audit, externalizare, asistență, proiectare și implementare, instruire) și este, de asemenea, un centru autorizat de deservire pentru Dell, Hitachi, APC, Oracle, Diebold Nixdorf și alți producători.

Suport tehnic la nivel înalt

Centrul de servicii IT are o structură extinsă, care îi permite să proceseze o mare varietate de cereri de asistență. În cadrul acestui Centru sunt specialiști ai grupului de expertiză tehnică, ingineri de sistem, precum și arhitecți de sistem. Aceștia vor răspunde la întrebări de ordin tehnic și vor ajuta la soluționarea problemelor de proiectare, precum și a eventualelor probleme de instalare și configurare a soluțiilor de server și de rețea, a sistemelor de stocare a datelor, a infrastructurii, a software-ului și a instrumentelor de securitate a informațiilor.

Suport tehnic pentru sistemele de autoservire bancară

Separat, este de remarcat grupul de suport ingineresc pentru sistemele bancare și de autoservire informațională:bancomate, seifuri automate de depozit, terminale POS, chioșcuri de plată, cozi electronice etc. În prezent, DAAC System Integrator deservește peste 1000 de bancomate în toată Republica Moldova, printre care se numără primele bancomate din DN Series.

De-a lungul anilor, compania a făcut investiții semnificative în îmbunătățirea calificărilor sale, ceea ce ne-a permis să oferim cel mai înalt nivel de servicii (Service Level Agreement – SLA) pe teritoriul Republicii Moldova. Astfel, timpul de răspuns la solicitarea clientului nu va fi mai mare de 1 oră, timpul de recuperare este de până la 4 ore. De asemenea, pentru confortul clienților noștri, oferim servicii 24/24. Nivelul serviciilor noastre este confirmat de statisticile de disponibilitate a rețelei de bancomate deservite, care a ajuns la 98,5% în decurs de 1 an.

Pentru serviciile de inginerie corporativă, se oferă pachetele SLA inclusiv până la nivelul 24x7x365 la fața locului, cu perioade de răspuns, de rezolvare și de înlocuire convenite.

Contacte

Str. Calea Ieşilor 10, Chişinău, Moldova, 2069-MD

Hot line: +373 22 509 777

servicedesk@dsi.md

Program de lucru: Luni-Vineri: 09:00 — 18:00