Securitatea cibernetică

Protejarea sistemelor, retelelor impotriva atacurilor digitale

DAAC digital crește gradul de informare cu privire la riscurile și potențialele probleme legate de securitatea informațiilor, propune soluții în timp util și oferă sprijin în rezolvarea sarcinilor operaționale complexe din punct de vedere tehnologic.

Abordarea noastră a problemelor și cerințelor securității informațiilor se bazează pe faptul că privim problema din toate punctele de vedere. Ajutăm companiile și organizațiile să reducă riscul incidentelor de securitate a informațiilor și să evităm pierderile financiare directe și de reputație. Asigurăm continuitatea afacerii și recuperarea în caz de dezastru, menținând în același timp viteza și eficiența proceselor de afaceri. Creăm sisteme de securitate a informațiilor cu adevărat complexe fără teama de sarcini complexe și inovatoare.

Human Firewall

DAAC Digital, în parteneriat cu KnowBe4, îmbunătățește abilitățile teoretice și practice ale utilizatorilor în combaterea metodelor de inginerie socială și recunoașterea atacurilor de phishing.

Audit și consultanță

Analiza stării actuale a securității informaționale a componentelor cheie ale infrastructurii IT a Organizației. Oferim suport complet de specialitate în domeniile care necesită îmbunătățiri.

Evaluarea gradului de pregătire al organizației

la răspunsul la incidente IT și securitatea informațiilor. În procesul de evaluare sunt identificate lacune care există în fiecare etapă a procedurii de răspuns.

Expertiză în sistemele de servicii de plată

Analiza stării actuale a sistemelor bancare automatizate la distanță la furnizarea de servicii de plată privind conformitatea cu cerințele industriilor și standardelor internaționale în domeniul securității informațiilor.

Evaluarea gradului de pregătire a utilizatorilor și a infrastructurii IT

pentru a contracara metodele de inginerie socială. Ce procent de utilizatori din Organizația Dumneavoastră sunt vulnerabili la atacuri de tip phishing?

Firewall de generație nouă

Check Point Firewall de generație nouă oferă protecție avansată și prevenție amenințări zero-day, asigurând securitate robustă și scalabilă pentru întreprinderi moderne.

Noi vă oferim asistență de-a lungul întregului proces, prin crearea unui sistem de securitate cibernetică, de la consultare inițială și analiză până la implementare și gestionare continuă.

  • Transmitere securizată a datelor

  • Gestionare sigură a datelor personale ale utilizatorilor și conectare unică

  • Criptarea rețelelor

  • Criptarea datelor

  • Criptare în cloud

  • Securitate IoT

  • Toleranță la erorile aplicațiilor

  • Igiena digitală a utilizatorilor

Partenerii noștri