Servicii de inginerie

Intretinerea completa a infrastructurii IT a companiei Dvs.

Întreținerea completă a infrastructurii IT

Ca parte a outsourcing-ului IT, oferim un serviciu IT complet pentru compania dumneavoastră. Chiar și uneșec pe termen scurt al infrastructurii IT poate duce la daune și pierderi grave. Prin urmare, conducerea fiecărei companii ar trebui să acorde o atenție specială modului în care sunt realizate serviciile IT și dacă nivelul de calitate al serviciilor furnizate corespunde volumului de resurse alocate pentru suportul sistemului.

Noi deservim:stații de lucru, software de sistem, echipament de rețea, servere și storage, alimentare și infrastruxtură.

Avantajele outsourcing-ului IT sunt:reducerea cheltuielilor organizației pentru întreținerea angajaților, deservirea de către specialiști cu înaltă calificare, modernizare rapidă și de înaltă calitate.

Servicii de inginerie

Specialiștii noștri sunt pregătiți să își asume toate obligațiile legate de asistența IT și să ofere următoarele servicii

Auditul stării sistemelor IT
Profilaxie și monitorizare regulată
Consultarea utilizatorilor
Servicii de mentenanță preventivă
Reparația echipamentului
Instalarea și configurarea programelor
Migrarea datelor în Cloud

Ca parte a ciclului de viață al sistemelor IT, oferim servicii de inginerie de bază, care asigură menținerea infrastructurii informaționale într-o stare eficientă, operabilă și actualizată pentru a satisface cerințele de afaceri: