Administrare inteligentă

Maximizează eficiența tehnică a întreprinderii

După ce a lucrat cu succes la proiecte de sisteme ”smart”sau ”inteligente”de diferite niveluri și destinații, echipa DAAC digital a ajuns la un consens că acest lucru seamănă foarte mult cu ”administrarea sistemelor informaționale”, cu sarcina de a monitoriza, a asigura buna funcționare, securitatea și optimizarea utilizării resurselor.

Resursele pot fi lucruri inteligente și ceea ce gestionează acestea. Aici, proiectele de administrație inteligentă sunt complexe bazate pe tehnologia IoT și pe diverși senzori și dispozitive de control, inclusiv software. Un sistem inteligent de birou, de exemplu, este o combinație a tuturor dispozitivelor posibile de automatizare și control care pot funcționa împreună cu diverse echipamente din clădirile de birouri sau din unitățile de producție. În industrie, automatizarea este utilizată simultan cu robotica și sistemele aditive, precum și cu utilizarea de software special, lasere și tot felul de mașini multifuncționale, adesea controlate prin inteligență artificială.

Introducerea unor astfel de tehnologii în producție maximizează eficiența tehnică a instalației, inclusiv printr-o planificare atentă și o monitorizare continuă a tuturor proceselor. Sistemele inteligente permit automatizarea unei instalații industriale, creând un sistem unificat de schimb de date între diferite mașini în timp real.

De asemenea, este posibil, în cazul datelor mari, să se utilizeze inteligența artificială pentru a efectua automat ajustări ale procesului de producție, pentru a reacționa rapid la orice eveniment și modificare și pentru a se adapta la condițiile în schimbare și la cerințele utilizatorilor.

Administrarea inteligentă devine și mai importantă pentru aplicarea în proiectele de oraș inteligent și de mediu inteligent (adică de mediu ambiant). Aici se poate obține un efect care nu poate fi obținut în alt mod din cauza numărului mare de obiecte, evenimente și alte surse de informații.

Compania DAAC digital a stabilit parteneriate de succes cu o serie de producători de sisteme și soluții inteligente de top la nivel mondial, cum ar fi Cisco, Multitech, Swarco, nTech, etc., acționând ca partener în integrarea sistemelor, dezvoltarea de aplicații software și servicii de asistență tehnică.