fbpx
Protecția datelor2024-03-19T14:01:22+00:00

Protecția datelor

Aplicații pentru backup și securitate

În lumea actuală, unde datele reprezintă fundamentul inovației și creșterii, protecția datelor devine esențială pentru succesul fiecărei organizații. DAAC digital, Partener Platinum Dell Technologies, este dedicat de peste două decenii oferirii de soluții avansate care să protejeze acest valoros activ.

Dell PowerProtect DD – Protecția Avansată și Performanța Superioră

Descoperiți Dell PowerProtect DD (Data Domain), o soluție robustă de backup și securitate care protejează datele companiei dvs. în fața amenințărilor dinamice din mediul digital actual. Construit pentru a răspunde provocărilor specifice legate de diversitatea și complexitatea datelor în medii multicloud, PowerProtect DD vă permite să gestionați eficient și centralizat datele, indiferent de locul în care acestea rezidă – fie în cloud, fie în infrastructura locală. Produsul se distinge prin capacitatea sa de adaptare la cerințele specifice ale afacerii dvs., oferind protecție avansată, scalabilitate fără precedent și performanțe superioare.

Cu PowerProtect DD, beneficiați de viteze de backup de până la 94 TB pe oră și de deduplicare de date eficientă, cu o medie de 65x, optimizând spațiul de stocare și reducând costurile operaționale. Astfel, PowerProtect DD nu este doar o soluție de protecție a datelor, ci și un aliat strategic care asigură integritatea și disponibilitatea constantă a datelor esențiale pentru afacerea dvs. Înarmați-vă organizația cu un scut de securitate care nu doar protejează, dar și adaugă valoare în fiecare zi.

Continuați explorarea pentru a afla mai multe despre specificațiile tehnice și beneficiile incontestabile ale utilizării Dell PowerProtect DD în infrastructura dvs.

Specificații Tehnice Dell PowerProtect DD

Toate aceste specificații sunt concepute pentru a vă oferi nu doar o soluție de backup și protecție a datelor, ci un parteneriat tehnologic care susține continuitatea afacerii și inovația. PowerProtect DD vă pune la dispoziție tehnologia necesară pentru a vă adapta rapid la schimbările dinamice din mediul de afaceri actual și a vă asigura că datele rămân activul dvs. cel mai valoros și protejat.

Beneficiile Dell PowerProtect DD

  • Eficiență Maximală în Stocarea Datelor: PowerProtect DD optimizează stocarea prin deduplicare superioră, ajungând până la 65:1, ceea ce reduce semnificativ cerințele de spațiu de stocare și, implicit, costurile.

  • Flexibilitate și Compatibilitate Extinsă: Cu suport pentru o gamă largă de software de la terți, PowerProtect DD permite integrarea fluidă în orice mediu IT existent și asigură o interoperabilitate excelentă.

  • Fiabilitate și Siguranță: Oferind RAID 6 și verificare constantă a datelor, PowerProtect DD asigură integritatea datelor dvs. de la momentul transferului până la eliminarea lor, inclusiv autorecuperarea datelor din metadate.

  • Sistemul de Operare DD (DDOS): O platformă inteligentă care garantează flexibilitate, securitate și fiabilitate, oferind un sistem de stocare de vârf, rapid și scalabil, cu protecție multi-cloud.

  • DD Boost: Această funcționalitate inovatoare accelerează procesul de backup prin reducerea lățimii de bandă necesare și prin trimiterea doar a segmentelor unice de date, eficientizând întregul proces.

  • Protecție Împotriva Modificărilor Neautorizate: PowerProtect DD poate păstra datele imune la ștergere sau modificare, chiar și în cazul în care aceste acțiuni sunt inițiate de către administratorii de sistem sau ofițerii de securitate.

  • Cyber Recovery: Soluția propune crearea unui „bunker digital” pentru a asigura o recuperare cibernetică, protejând datele chiar și în cele mai extreme scenarii de atacuri cibernetice.

Aceste beneficii subliniază angajamentul Dell PowerProtect DD față de inovație și protecția avansată a datelor, oferind clienților încredere că soluția poate răspunde cerințelor complexe și în continuă schimbare ale peisajului IT actual.

Întrucât tehnologia evoluează, și necesitatea unei protecții de date superioare devine imperativă. Pentru a vă asigura că sunteți echipați cu cele mai avansate soluții, echipa noastră este gata să vă ghideze spre alegerea potrivită. Lăsați-ne datele de contact și un expert DAAC Digital vă va contacta pentru a discuta cum Dell PowerProtect DD poate adresa specificitățile și provocările unice ale afacerii dvs.

Noutăți

Data Domain: Secretul Stocării Eficiente

10 ianuarie 2024|

Secretul unei gestionări eficiente a datelor se ascunde adesea în detalii tehnologice pe care multe organizații le consideră complexe sau greu de...

Go to Top