Competențe

25 de ani de experiență tehnologică și cunoștințe practice

Sectorul nostru este plin de tehnologii noi, dar multe companii IT nu au abilități necesare suficiente pentru a aplica inovațiile, care oferă rezultate, în special în contextul cooperării de mai mulți ani.

Suntem recunoscători colegilor și clienților noștri pentru că timp de 25 de ani suntem unul dintre cei mai competenți integratori de sisteme și producători de produse software din regiunea noastră.

Peste 700 de certificate ale producătorilor internaționali de top de soluții IT

Echipa noastră este principalul activ al DAAC digital. Avem sute de angajați, profesionalismul cărora este confirmat de peste 700 de certificate ale producătorilor internaționali de top de soluții IT, inclusiv: CCIE, CCNP, Oracle, Checkpoint, CISA, CEH etc.

Anume datorită acestor specialiști, compania noastră a devenit una dintre cele mai importante companii IT de-a lungul multor ani.

Investim în permanență în oamenii noștri

pentru a oferi clienților noștri cele mai strălucitoare talente, abilități profesionale și cele mai bune idei.

Acestea nu sunt evenimente de formare unice. Este vorba despre dezvoltarea culturii învățării pe tot parcursul vieții, care oferă DAAC digital abilități și competențe nu doar în aspecte tehnice, ci și în astfel de domenii, precum atingerea obiectivelor de afaceri, comunicare, leadership etc.