Sistemul W52

Motorul dezvoltării corporative

Pentru ce este sistemul W52

Produsul oferă o oportunitate de dezvoltare accelerată și durabilă a afacerii în detrimentul rezervelor interne ale companiei. În primul rând, acest lucru se realizează prin implicarea unui număr cât mai mare de angajați de la toate nivelurile și prin implicarea acestora în procesul creativ de dezvoltare a organizației.

Implicarea angajaților în procesele de îmbunătățire se realizează prin intermediul mecanismelor de motivare, precum și a elementelor de joc de interacțiune cu sistemul.

Conducătorii

Dobândesc abilitatea de a gestiona procesele de afaceri ale companiei și elaborarea automată a diferitelor documente de reglementare legate de acestea (responsabilitățile funcționale ale angajaților, definirea competențelor necesare, precum și selecția și numirea angajaților implicați în procesele de afaceri).

Angajații

Beneficiază de un sistem de motivare progresivă care îi încurajează să propună idei și inițiative care să crească veniturile, să reducă costurile și să le îmbunătățească semnificativ poziția, în timp ce angajatul va putea să-și crească veniturile și să avanseze în carieră.

Treceți la un nou model de management

Transformați abordarea gestionării organizației dumneavoastră. Implicați angajații de la toate nivelurile în procesul creativ de creștere de succes. Preluați controlului asupra gestionării proceselor de afaceri.

Avantajele sistemului

Cum funcționează platforma

Funcții suplimentare