Cariera la DAAC digital

Fii parte a echipei liderului tehnologic

Pentru studenți și absolvenți

La noi totul este ca la universitate. Doar că în loc de auditorii sunt birouri, în loc de colegi de curs – colegi de serviciu, iar în loc de teorie – practică. Și da, se plătește destul de bine pentru aceasta.

Stagiul la compania noastră este o oportunitate de a stabili legătura dintre baza teoretică, pe care o oferă universitatea, cu viața. Și aceasta se vede doar acolo, unde se elaborează proiecte reale. Vom ajuta dezvoltatorul începător să dobândească cunoștințe bune cum să lucreze, îl vom învăța să înțeleagă codul și să însușească bibliotecile.

Pentru specialiștii tineri

Ușile noastre sunt mereu deschise pentru persoanele ambițioase, care vor să îndeplinească sarcini mari. Cu toții suntem într-o măsură sau alta specialiști IT, astfel chiar și dacă specialitatea voastră de bază nu este IT, este posibil să găsiți anume la noi posibilitatea de a aplica abilitățile și talentele proprii.

Veți avea o oportunitate minunată de a câștiga o experiență inestimabilă și de a face o carieră.

A diverse team of professionals collaborating in a modern office environment.

Pentru profesioniști

Avem întotdeauna sarcini pentru voi care se potrivesc nivelului vostru de calificare. Proiecte, la care este interesant de lucrat, dar și clienți interesanți și diferiți.

Veți fi interesați de tehnologiile moderne, salariul corespunzător, oportunități de creștere profesională și de carieră.

La compania noastră, există o relație minunată între colegi și o comunicare permanentă cu conducerea de vârf pentru toți angajații.

Cum lucrăm

DAAC digital are tot ce este necesar pentru creșterea profesională continuă a angajaților. Suntem siguri că programele de formare, perfectarea profesională regulată, precum și sprijinul culturii corporative îi ajută pe specialiștii noștri să ofere clienților idei inovatoare și să continue dezvoltarea permanentă a companiei noastre.

De ce noi

Compania noastră a fost întotdeauna un pionier în aplicarea celor mai moderne tehnologii și instrumente IT în produsele și soluțiile proprii. Astfel, la noi veți avea ocazia să lucrați, să testați, să aflați cum trăiește sectorul nostru cel mai avansat din punct de vedere tehnologic și cu cea mai rapidă creștere.

Ne menținem tonusul profesionist!

Și, de asemenea, ne interesează tot ceea ce poate depăși profitabilitatea în afaceri. Ne place să ne menținem într-o formă profesională bună, nu doar participând la proiecte complexe, ci și testând tehnologii la compania noastră sau la o companie prietenoasă.

Nu doar lucrăm, ci și ne relaxăm activ împreună. Pentru noi este important să menținem spiritul echipei și poziția noastră în raport cu societatea, natura și lumea în general!

Echipa noastră

Cel mai important pentru compania noastră sunt oamenii care lucrează pentru ea. Ei sunt cei care lucrează la cele mai noi tehnologii, comunică cu clienții și oferă suport tehnic. Ei pun toată experiența, abilitățile și talentul lor în munca lor.

Sergiu Ghincu

Director General

Maria Borta

Director Financiar

Ivan Sîrbu

Director Proiecte Software

Alexandru Savinov

Director Vânzări

Petru Usatîi

Director general adjunct (în dezvoltare)

Andrei Prokopișin

Director Tehnic