Centre de date și rețele

Instalarea, mentenanța și suportul pentru centre de date

Centre de prelucrare a datelor

Pe parcursul a 20 de ani compania a acumulat experiență în crearea centrelor de prelucrare a datelor de diferită complexitate. Având sprijinul producătorilor renumiți la nivel mondial, oferim consultanță în proiectare, asigurăm instalarea centrelor de prelucrare a datelor la cheie și prestăm servicii de asistență care corespund celor mai înalte standarde. Soluțiile oferite includ platforme de server, sisteme de stocare a datelor și de arhivare a copiilor de rezervă, platforme virtuale și cloud, infrastructuri de centre de date, inclusiv sisteme modulare și de containere, de monitorizare și de control specializat.

Pe platformele pe care le-am implementat sunt procesate date de importanță națională, precum și aplicații precum serviciile Google, sistemele de facturare ale operatorilor de telecomunicații, sistemele centrale de core-banking ale băncilor naționale și comerciale. Centrele de date sunt utilizate ca platforme eGov, centre comerciale de date și private cloud.

Rețele de transmisie și protecție a datelor

Angajații DAAC digital sunt ingineri experimentați, cu calificări înalte în proiectarea și construcția rețelelor de date și certificări în cadrul programelor producătorilor cu renume mondial precum Cisco, Huawei, CheckPoint, Fortinet etc.

Drept exemple pot servi proiecte precum >>

Infrastructură digitală critică

Soluții inovatoare pentru gestionarea eficientă a resurselor energetice din Data Centre

DAAC digital este partener oficial al Vertiv în Moldova și Uzbekistan, lider mondial în producția și întreținerea infrastructurilor IT critice. Cu hardware, software și analize statistice, Vertiv rezolvă cele mai importante provocări cu care se confruntă centrele de date și facilitățile periferice moderne, rețelele de comunicații, instalațiile comerciale și industriale.

Porfolio Vertiv dispune de o varietate de produse, inclusiv dulapuri pentru echipament IT, sisteme de aer condiționat, sisteme de alimentare neîntreruptă și alte echipamente necesare pentru a asigura funcționarea fiabilă a centrelor de date.

Sisteme integrate:

Vertiv™ SmartCloset™

Solutie integrala pentru implementare rapida si fara riscuri, contine Vertiv™ VR Rack, Vertiv™ Liebert® UPS, Vertiv™ Geist™ rPDU

Containerizare, Vertiv™ SmartAisle

Vertiv™ SmartAisle dispune de toate solutiile Vertiv integrate: Rack, Rack PDUs, Power distribution, UPS, Cooling with Vertiv ICOM control, Enclosure, Cable management, Data Center Infrastructure Management (DCIM)

Containerizare, Vertiv™ SmartAisle

Vertiv™ SmartAisle dispune de toate solutiile Vertiv integrate: Rack, Rack PDUs, Power distribution, UPS, Cooling with Vertiv ICOM control, Enclosure, Cable management, Data Center Infrastructure Management (DCIM)

24x7

Oferte de servicii

Vertiv oferă servicii extinse, inclusiv instalare, pornire, punere în funcțiune, întreținere, înlocuire, acces de la distanță 24×7

Principalii clienți