Centre de date și rețele

Instalarea, mentenanța și suportul pentru centre de date

Centre de prelucrare a datelor

Pe parcursul a 20 de ani compania a acumulat experiență în crearea centrelor de prelucrare a datelor de diferită complexitate. Având sprijinul producătorilor renumiți la nivel mondial, oferim consultanță în proiectare, asigurăm instalarea centrelor de prelucrare a datelor la cheie și prestăm servicii de asistență care corespund celor mai înalte standarde. Soluțiile oferite includ platforme de server, sisteme de stocare a datelor și de arhivare a copiilor de rezervă, platforme virtuale și cloud, infrastructuri de centre de date, inclusiv sisteme modulare și de containere, de monitorizare și de control specializat.

Pe platformele pe care le-am implementat sunt procesate date de importanță națională, precum și aplicații precum serviciile Google, sistemele de facturare ale operatorilor de telecomunicații, sistemele centrale de core-banking ale băncilor naționale și comerciale. Centrele de date sunt utilizate ca platforme eGov, centre comerciale de date și private cloud.

Rețele de transmisie și protecție a datelor

Angajații DAAC digital sunt ingineri experimentați, cu calificări înalte în proiectarea și construcția rețelelor de date și certificări în cadrul programelor producătorilor cu renume mondial precum Cisco, Huawei, CheckPoint, Fortinet etc.

Drept exemple pot servi proiecte precum >>

Comunicații multiservice și sisteme de congrese

Împreună cu utilizarea pe scară largă a rețelelor IP de mare viteză și a tehnologiilor fără fir sunt din ce în ce mai utilizate sistemele care cresc eficiența și funcționalitatea comunicațiilor. În 2006 specialiștii DAAC digital au implementat primul proiect național de videoconferință, iar în 2008 – primul proiect de telemedicină.

Astăzi compania are competențele și experiența necesare pentru a implementa o gamă completă de soluții în domeniul videoconferințelor, telefoniei IP și sistemelor de congrese, având în portofoliu produse din diverse categorii de prețuri. În același timp, pe lângă funcțiile de bază, oferim posibilitatea de a utiliza extensii precum integrarea cu aplicații corporative, sisteme profesionale de captare video și sunet, traducători online și votare, proiectarea unui mediu pentru crearea unui efect de teleprezență. Consultați și produsele noastre cu autoservire.

Partenerii noștri