În cadrul strategiei noastre continue de optimizare a serviciilor de suport tehnic, Compania DAAC digital a implementat recent cu succes 65 de cititoare NFC la ATM-urile Diebold Nixdorf pentru un client de al său, o bancă prestigioasă din Republica Moldova, într-un timp record de doar 4 săptămâni.

Acest upgrade semnificativ permite băncii la moment să ofere clienților o experiență modernă, sigură și fără contact la bancomat, aliniindu-se la tendințele actuale din domeniul plăților.

Beneficiile actualizării cititorului NFC pentru ATM-urile Diebold Nixdorf:

Caracteristici cheie ale Actualizării cititorului NFC pentru ATM-urile Diebold Nixdorf:

 • 1

  Compatibilitate cu plățile fără contact: Acceptați plăți din diferite surse fără contact, inclusiv portofele mobile, carduri inteligente și dispozitive cu NFC.

 • 2

  Tranzacții sigure: Cititoarele noastre NFC sunt echipate cu protocoale avansate de criptare și autentificare, asigurând cel mai înalt nivel de securitate pentru tranzacțiile clienților dvs.

 • 3
  Interfață prietenoasă cu utilizatorul: Interfața intuitivă cu ecran tactil și instrucțiuni clare fac ca utilizarea plăților fără contact la ATM să fie ușoară pentru clienți.
 • 4

  Monitorizare la distanță: Monitorizarea și raportarea în timp real a tranzacțiilor ATM și a stării dispozitivelor asigură o funcționare optimă și eficientă.

 • 5

  Opțiuni de personalizare: Personalizați experiența utilizatorului cu branding și mesaje promoționale care se aliniază cu valorile instituției dvs.

Ca concluzie, NFC deschide drumul spre un viitor în care tranzacțiile bancare devin mai intuitive, rapide și sigure. Extinderea serviciilor NFC nu este doar un pas înainte pentru clienții noștri – este un salt în viitorul digital al serviciilor bancare, unde fiecare interacțiune este optimizată pentru confortul și siguranța utilizatorului.

Distribuie articolul, alege platforma ta!
Published On: 1 decembrie 2023 / Categories: Blog ATM, Noutăți, Proiecte / Tags: , /
Leave A Comment

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!