Victoriabank, prima bancă comercială din Republica Moldova, fondată în anul 1989, și-a consolidat de-a lungul anilor poziția de lider pe piața bancară, deservind peste 270.000 de clienți în mai mult de 30 de localități. În august 2022, Victoriabank și-a anunțat strategia de dezvoltare pentru următorii trei ani, punând accentul pe client și pe dorința de a deveni banca preferată a moldovenilor, prin grija și sprijinul oferit persoanelor fizice și întreprinderilor.

Beneficii pentru Afaceri:

 • 1

  Optimizarea Serviciilor pentru Clienți: Automatizarea operațiunilor la ATM-uri a permis Victoriabank să optimizeze procesele de servire a clienților, reducând astfel timpul necesar pentru efectuarea tranzacțiilor și îmbunătățind experiența utilizatorilor.

 • 2

  Reducerea Sarcinii asupra Sucursalelor Fizice: Prin extinderea și modernizarea rețelei de ATM-uri, banca a reușit să diminueze presiunea asupra sucursalelor fizice, oferind clienților posibilitatea de a efectua diverse operațiuni bancare autonom, fără a fi nevoie să viziteze o sucursală.

 • 3

  Avantaj Competitiv: Implementarea acestei tehnologii de avangardă și extinderea prezenței geografice au contribuit la creșterea competitivității Victoriabank pe piața bancară, atrăgând un număr mai mare de clienți prin diversificarea și accesibilitatea serviciilor.

 • 4

  Reducerea Costurilor și Creșterea Accesibilității: Frecvența și costurile aferente reîncărcării ATM-urilor au fost reduse, iar accesibilitatea serviciilor bancare s-a îmbunătățit, în special în zonele îndepărtate sau mai puțin populate, grație rețelei extinse de ATM-uri.

 • 5

  Securitate Întărită: Introducerea sistemelor avansate de securitate a dus la scăderea incidentelor legate de atacuri fizice sau cibernetice, oferind clienților o mai mare încredere în efectuarea tranzacțiilor la ATM-uri.

Implementarea noii rețele de ATM-uri la Victoriabank reprezintă un pas semnificativ în evoluția serviciilor bancare din Moldova, reflectând angajamentul băncii de a îmbunătăți continuu experiența clienților și de a răspunde nevoilor acestora cu soluții inovatoare și sigure. Această inițiativă subliniază rolul crucial pe care Victoriabank îl joacă în modernizarea sectorului bancar moldovenesc și în promovarea accesului la servicii financiare pentru toți cetățenii.

Distribuie articolul, alege platforma ta!
Published On: 15 septembrie 2022 / Categories: Blog ATM, Noutăți, Proiecte / Tags: , /
Leave A Comment

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!