Soluții de Inteligență Artificială

De la desktop la cloud, tot ce ai nevoie.

Prezentare Generală

Accelerați inovația AI cu Dell AI Factory

Fabricile AI vor propulsa revoluția AI, generând informații acționabile, conținut nou și perspective noi în locul bunurilor fizice. Dell AI Factory reprezintă abordarea noastră pentru a adopta și implementa AI, asigurând o implementare de succes și consistentă la orice scară și locație.

Infrastructura

Infrastructură optimizată pentru AI

Infrastructura este fundamentul Dell AI Factory. Dell oferă cel mai extins portofoliu AI, de la desktop la cloud, permițând ajustarea investiției în AI și oferind flexibilitatea de a implementa AI oriunde.

Servere pentru AI

Accelerează obiectivele GenAI folosind serverele PowerEdge AI, transformând ideile în acțiuni mai rapid.

PC-uri, stații de lucru și software pentru AI

Creează, planifică și lucrează ca niciodată înainte cu software-ul AI, PC-urile AI și PC-urile NextGen AI. Experimentează puterea AI pe stațiile de lucru Precision, de la prototipare până la implementarea sarcinilor GenAI.

Storage pentru AI

Maximizează protecția datelor și scalabilitatea pentru date nestructurate cu soluția noastră flexibilă de stocare, proiectată special pentru a gestiona volume mari de date.

Networking pentru AI

Construiește rețele Ethernet de mari dimensiuni pentru a satisface nevoile de performanță ale sarcinilor GenAI.

Managementul datelor pentru AI

Accesează-ți datele din edge, core și multicloud pentru a alimenta analizele, sarcinile AI și GenAI, asigurând o ajustare rapidă a modelelor și rezultate mai bune pentru afaceri.

Soluții Dell pretestate pentru AI Generativă

Experții și partenerii Dell te ajută să simplifici planificarea, implementarea și testarea pentru diverse cazuri de utilizare GenAI, cu componente scalabile și dovedite, adaptate nevoilor tale specifice.

Soluțiile Dell pentru inferența modelelor lingvistice mari (LLM) on-premises pot fi cu până la 75% mai rentabile decât utilizarea cloud-ului public.

Alimentare inteligentă și răcire pentru serverele AI PowerEdge

Ideal pentru serverele AI cu densitate mare de calcul în același spațiu, tehnologia noastră de răcire inteligentă oferă gestionarea energiei și controlul temperaturii pentru a reduce risipa de energie și cheltuielile IT, menținând în același timp performanța maximă a sistemului. Alegeți dintre răcirea cu aer, lichid sau prin imersie.

Cazuri de utilizare

Îmbunătățiți rezultatele afacerii

Cazurile de utilizare, obiectivele și datele determină strategia, tehnologia și instrumentele necesare pentru a transforma nevoile afacerii în soluții practice. AI și GenAI pot dezvălui informații din date, îmbunătăți productivitatea, redefini experiența clienților și accelera inovația.

AI Generativă

Crearea de conținut

Inteligența artificială poate genera texte, imagini și video-uri de înaltă calitate, automatizând procesele de creație și economisind timp și resurse.

Exemplu

De la rapoarte de vânzări și marketing, postări pe blog și actualizări pe rețelele sociale, până la cele mai bune practici IT și fluxuri de lucru, echipa ta poate viza conținut pentru diferite verticale, orizontale sau persoane, generând o gamă largă de materiale.

AI Generativă

Generarea de cod

AI poate scrie și optimiza codul software, accelerând dezvoltarea aplicațiilor și reducând erorile.

Exemplu

De la crearea de cod în limbaj natural, automatizarea sarcinilor de rutină, până la documentarea celor mai bune practici, AI permite dezvoltatorilor și echipelor IT să se concentreze pe provocări mai complexe.

AI Generativă

Asistenți digitali

AI oferă suport prin intermediul asistenților virtuali care pot răspunde la întrebări, gestiona sarcini și îmbunătăți interacțiunea cu clienții.

Exemplu

Acest instrument sprijină numeroase sarcini, inclusiv integrarea noilor angajați, instruirea la locul de muncă, răspunsul la întrebări de resurse umane la cerere și suportul IT. De asemenea, poate ajuta la ghidarea clienților prin ofertele de produse, răspunsul la întrebări și comunicarea în limba maternă a clientului.

Inteligența artificială

Digital twins

Reprezentări digitale ale obiectelor fizice pentru simulare și analiză, îmbunătățind întreținerea și operațiunile.

Exemplu

Acest instrument poate fi utilizat pentru simulări care analizează procesele de afaceri, prezic eficiența și ajută la dezvoltarea produselor sau proiectelor de mare amploare, cum ar fi poduri, clădiri, turbine mecanice, avioane și automobile, înainte de crearea unui model fizic. Acest lucru asigură o experiență optimă pentru utilizatori și eficientizează procesele de dezvoltare.

Inteligența artificială

Computer vision

AI poate analiza imagini și videoclipuri pentru a recunoaște obiecte, persoane și situații, fiind util în securitate, controlul calității și multe altele.

Exemplu

Acest instrument poate fi utilizat pentru ghidarea traseelor și monitorizarea traficului, detectarea echipamentelor supraîncălzite, identificarea anomaliilor în radiografii și scanări RMN, și asigurarea accesului doar pentru personalul autorizat într-o facilitate securizată.

AI Generativă

Design și crearea de date

Generative AI creează date sintetice și modele complexe pentru a îmbunătăți procesele de design și inovație.

Exemplu

Echipele de securitate cibernetică pot folosi acest instrument pentru a genera seturi de date necesare instruirii și testării sistemelor lor împotriva atacurilor cibernetice. De asemenea, ajută la menținerea confidențialității în cercetarea medicală, care se bazează adesea pe date sintetice.

Contacte

Deblocați puterea inteligenței artificiale!

DAAC digital vă oferă soluții complete pentru a integra inteligența artificială (AI) în datele dumneavoastră cu ușurință, utilizând softul și utilajele de ultimă generație de la Dell. Beneficiați de flexibilitatea de a implementa soluția în mediul de operare care se potrivește cel mai bine nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă poate ajuta DAAC digital să deblochezi puterea inteligenței artificiale pentru afacerea dumneavoastră.