Madrid, Spania – Pe 20-21 mai 2024, Summitul Partenerilor Diebold Nixdorf a avut loc în vibrantul oraș Madrid, reunind lideri și experți din domeniul fintech și banking pentru a explora inovațiile recente și tendințele industriei. Evenimentul a fost un forum exclusivist, oferind participanților ocazia de a împărtăși idei și de a discuta strategii pentru viitorul sectorului financiar.

DAAC digital a fost reprezentată cu mândrie de Alexandru Savinov, Director de Vânzări, și Sergiu Ciumac, Director al Departamentului de Servicii Inginerești. Colegii noștri au participat activ la numeroase sesiuni și prezentări, inclusiv la lansarea noului software Vynamic Connection Points 7 (VCP 7.0), un produs revoluționar în domeniul software-ului self-service multi-vendor.

Diebold Nixdorf a prezentat VCP 7.0, un software de ultimă generație conceput pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și a optimiza operațiunile financiare. Acesta integrează o gamă variată de funcționalități, inclusiv suport pentru interacțiuni multicanal și capacități avansate de analiză a datelor, facilitând astfel o experiență personalizată pentru utilizatori și o eficiență operațională sporită pentru instituțiile financiare.

“Am avut ocazia să aflăm despre noutățile companiei Diebold Nixdorf, să asistăm la prezentări de produse inovative precum VCP Pro 7.0 și să purtăm discuții esențiale despre parteneriate și viitorul fintech. Evenimentul a fost o oportunitate excelentă de a ne conecta cu alți lideri din industrie și de a împărtăși idei despre direcțiile viitoare ale pieței”, a declarat Alexandru Savinov.

Sergiu Ciumac a adăugat: “Participarea la acest summit ne-a oferit perspective valoroase asupra evoluțiilor tehnologice din sectorul banking și fintech. Am fost impresionat de capabilitățile avansate ale software-ului VCP 7.0, în special de integrarea soluțiilor multicanal și de analiza avansată a datelor. Aceasta oferă o flexibilitate remarcabilă în configurarea interfețelor utilizatorilor și optimizarea proceselor de back-end. Tehnologiile de ultimă generație prezentate vor permite dezvoltarea unor soluții mai eficiente și securizate, adaptate nevoilor pieței moderne.”

Prima zi a summitului a debutat cu sesiuni de deschidere susținute de vicepreședinți și directori ai Diebold Nixdorf, care au prezentat viziunea și prioritățile portofoliului bancar al companiei. Printre subiectele abordate s-au numărat extinderea pieței în Uzbekistan și actualizările portofoliului de produse DN Series, urmate de o sesiune specială despre rolul Intel în evoluția lanțului de aprovizionare și AI.

A doua zi a evenimentului a inclus o discuție inspirațională cu președintele și CEO-ul Diebold Nixdorf, Octavio Marquez, urmată de studii de caz privind transformările digitale din diverse regiuni ale lumii. Participanții au asistat, de asemenea, la ceremonia de premiere a partenerilor Diebold Nixdorf, recunoscând contribuțiile remarcabile ale acestora în domeniu.

Un moment deosebit al summitului a fost seara partenerilor spanioli, organizată la Finca Los Jarales. Aceasta a oferit participanților o ocazie excelentă de a socializa și de a experimenta tradițiile locale într-un cadru relaxant și plăcut.

Participarea DAAC digital la Summitul Partenerilor Diebold Nixdorf subliniază angajamentul companiei de a rămâne în fruntea inovațiilor tehnologice și de a oferi soluții de top clienților săi. Evenimentul a fost un succes, consolidând relațiile existente și deschizând noi perspective pentru colaborări viitoare.

Pentru mai multe informații despre soluțiile noastre de la partenerul Diebold Nixdorf vă recomandăm să vizitați pagina DAAC digital – Soluții complete ATM & Self-Service.

Distribuie articolul, alege platforma ta!
Published On: 12 iunie 2024 / Categories: Blog ATM, Noutăți / Tags: , , /
One Comment
  1. Alexandru Savinov 12 iunie 2024 at 11:59 - Reply

    A fost un summit cu mult folos pentru noi. Vom implementa pas cu pas ideile generate acolo.

Leave A Comment

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!