Infrastructură Rețele de Date Cisco

Tehnologii de rețea de ultimă generație pentru un viitor conectat

DAAC digital, lider în integrarea sistemelor IT, se angajează să ofere soluții inovatoare și eficiente de infrastructură pentru rețele de date, bazate pe tehnologiile de vârf ale Cisco. În contextul actual al creșterii exponențiale a tehnologiei și al digitalizării continue, importanța unei rețele de date robuste și flexibile este mai mare ca niciodată.

Cisco, recunoscut la nivel mondial pentru excelența în domeniul rețelelor, furnizează soluții care răspund cerințelor diverse și în continuă schimbare ale afacerilor moderne. Ca partener de încredere al Cisco, DAAC digital se mândrește cu o experiență vastă și cu echipe de specialiști certificați, capabili să proiecteze, să implementeze și să mențină soluții de rețea personalizate pentru fiecare client.

Adaptabilitatea și Performanța Rețelelor de Date

Rețelele de date trebuie să se adapteze rapid la cerințele de afaceri în schimbare, sprijinind utilizatori, dispozitive și aplicații diverse, asigurând acces rapid și sigur la resurse. Soluțiile Cisco oferite de DAAC digital optimizează performanța rețelei și garantează securitatea datelor, facilitând succesul afacerii în era digitală.

Flexibilitatea rețelelor este esențială pentru a răspunde provocărilor și a susține inovația. Soluțiile Cisco de la DAAC digital îmbunătățesc eficiența operațională și permit scalarea rapidă pentru a acomoda creșterea utilizatorilor și dispozitivelor conectate. Echipa noastră de specialiști certificați utilizează tehnologii Cisco avansate pentru a optimiza fiecare componentă a rețelei, furnizând soluții care nu doar satisfac, dar și depășesc așteptările clienților.

Soluții Cisco:

De ce noi?

 • 1

  Parteneriat de peste 25 de ani cu Cisco: DAAC digital colaborează cu Cisco de peste un sfert de secol, asigurând soluții de rețea inovatoare și fiabile.

 • 2

  Statut de partener Premier Integrator și Security Specialized Cisco: Având acest statut, DAAC digital garantează cele mai înalte standarde de calitate și performanță în implementarea soluțiilor de rețea, oferind expertiză avansată în securitatea infrastructurii IT.

 • 3

  Echipă certificată la cel mai înalt nivel în țară: Specialiștii noștri sunt certificați la cel mai înalt nivel în țară, având expertiză în cele mai recente tehnologii și soluții Cisco.

 • 4

  Experiență vastă în proiecte majore de networking: DAAC digital are o experiență bogată în realizarea unor proiecte de networking de mare amploare, asigurând succesul și performanța acestora.

 • 5

  Laboratoare și dispozitive demo pentru testare și demonstrații: Dispune de laboratoare și echipamente demo pentru testare și demonstrații, permițând clienților să vadă soluțiile în acțiune înainte de implementare.

 • 6

  Depozit local de echipamente de rezervă pentru asigurarea SLA-urilor stricte: Pentru a asigura respectarea SLA-urilor stricte, DAAC digital dispune de un depozit local cu echipamente de rezervă, gata să fie utilizate în caz de nevoie.

Servicii Oferite

Auditul Rețelei

Evaluarea infrastructurii actuale și a politicilor de securitate. DAAC digital efectuează audituri complete ale rețelelor pentru a identifica vulnerabilitățile și pentru a propune soluții de optimizare.

Design și Integrare

Dezvoltarea și implementarea soluțiilor de rețea. Echipa noastră proiectează și integrează soluții personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui client.

Consultanță

Recomandări pentru echipamente și platforme. DAAC digital oferă consultanță de specialitate pentru a ajuta clienții să aleagă cele mai potrivite soluții pentru afacerea lor.

Configurare, Implementare și Migrare

Implementarea soluțiilor software-defined. Specialiștii noștri configurează și implementează soluții avansate și oferă suport pentru migrarea la arhitecturi software-defined.

Suport Post-Implementare

Mentenanță și suport operațional. DAAC digital asigură suport continuu și servicii de mentenanță pentru a garanta funcționarea optimă a soluțiilor implementate.

Proiecte

Descoperă proiectele DAAC digital pe infrastructură rețele de date Cisco!

Vezi cum am ajutat clienții să își optimizeze operațiunile prin integrarea rețelelor de date avansate. Explorează proiectele de succes și contactează-ne pentru soluții personalizate!