O delegație formată din reprezentanți ai DAAC digital, BS/2 (partenerii noștri) și reprezentanți ai băncilor din Republica Moldova, au făcut o vizită la producătorul nr. 1 de ATM-uri, Diebold Nixdorf. Vizita a avut loc la Utrecht, Olanda, și Paderborn, Germania.

În cadrul vizitei, delegația a avut ocazia să se familiarizeze cu cele mai recente soluții și tehnologii de ATM oferite de Diebold Nixdorf. Au fost prezentate:

  • Proflex 4, o platformă software complet nouă care oferă o gamă largă de funcționalități și flexibilitate pentru ATM-uri;
  • Soluții de monitorizare și management al rețelei Vynamic View, care oferă băncilor o imagine de ansamblu completă asupra infrastructurii lor de ATM;
  • Pachetul de securitate Vynamic Security, care oferă ATM-urilor un nivel ridicat de protecție împotriva fraudelor;
  • Întreaga gamă de ATM DN Series, care oferă o varietate de opțiuni pentru a satisface nevoile specifice ale băncilor.

„Tehnologiile avansează rapid, astăzi avem posibilitatea să lucrăm cu echipamente avansate, fiabile și precise”, a declarat Sergiu Ciumac, directorul departamentului servicii inginerești al DAAC digital. „Băncile și clienții primesc experiență nouă de calitate, datorită produselor hardware și software noi dezvoltate de Diebold Nixdorf și implementate la ATM-urile de ultima generație DN series.”

Delegația DAAC digital a avut, de asemenea, ocazia să viziteze două bănci din Germania care folosesc soluții Diebold Nixdorf. Aceste vizite de referință au oferit o oportunitate de a vedea cum aceste soluții sunt implementate în practică.

„Schimbul de idei și opinii cu reprezentanții Diebold Nixdorf a fost foarte valoros”, a declarat Alexandru Savinov, director vânzări al DAAC digital. „Am acumulat cunoștințe importante care ne vor ajuta să ne îmbunătățim propriile servicii.”

DAAC digital este o companie de tehnologie din Republica Moldova care oferă o gamă largă de soluții și servicii pentru sectorul financiar-bancar. Compania este un distribuitor autorizat al produselor și serviciilor Diebold Nixdorf.

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre ATM și sisteme self-service vă recomandăm să vizitați pagina: https://daacdigital.com/directii/atm-si-sisteme-self-service/

Distribuie articolul, alege platforma ta!
Published On: 28 noiembrie 2023 / Categories: Blog ATM, Noutăți / Tags: /
Leave A Comment

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!