Într-o atmosferă caracterizată de profesionalism și angajament față de inovație, compania DAAC digital a fost mândră să găzduiască, alături de Dell Technologies, workshopul „Dell PowerStore: The Inside View!” pe data de 29 februarie 2024. Desfășurat în sala de conferințe a Hotelului Aria din Chișinău, evenimentul a marcat un moment de cotitură pentru specialiștii IT și partenerii de afaceri, concentrându-se pe cele mai noi soluții și strategii în stocarea datelor.

Artur Bolotov, Business Development Manager pentru Modern Data Center la DELL Technologies, a împărtășit din experiența sa vastă, ilustrând caracteristicile de vârf și inovațiile aduse de Dell PowerStore. Participanții au avut oportunitatea de a pune întrebări și de a intra în discuții aprofundate despre funcționalitățile avansate ale platformei, precum scalabilitatea multidimensională, reducerea permanentă a datelor și integrarea fluentă cu infrastructuri IT existente.

Dell PowerStore reprezintă un sistem de stocare modern, conceput pentru a răspunde nevoilor diverse ale întreprinderilor din ziua de astăzi, oferind o arhitectură orientată spre date, care optimizează atât performanța cât și eficiența costurilor. Prin adoptarea tehnologiilor bazate pe containere și introducerea programabilității end-to-end, Dell PowerStore permite organizațiilor să-și transforme și să-și modernizeze centrul de date, menținând în același timp flexibilitatea necesară pentru adaptarea la schimbările rapide din lumea tehnologică.

Evenimentul a subliniat, de asemenea, angajamentul DAAC digital de a furniza soluții la cheie care promovează transformarea digitală și eficientizează procesele de business. În urma discuțiilor, participanții s-au declarat încântați de noile perspective câștigate și de oportunitatea de a contribui la dialogul în continuă evoluție dintre tehnologie și afaceri.

La finalul evenimentului „Dell PowerStore: The Inside View!”, fiecare participant a plecat echipat nu doar cu cunoștințe teoretice valoroase, ci și cu inspirația de a aborda provocările tehnologice cu soluții inovatoare. DAAC digital și DELL Technologies își reafirmă astfel misiunea de a fi parteneri de încredere în calea spre excelență tehnologică.

În cadrul workshop-ului a fost prezentată și soluția Dell PowerProtect DD, care oferă capabilități avansate pentru protecția și gestionarea datelor. Pentru a afla detalii despre această soluție și beneficiile pe care le poate aduce afacerii dumneavoastră, vă îndemnăm să vizitați pagina: Protecția Datelor.

Echipa noastră de experți este mereu disponibilă pentru a vă asista în identificarea și implementarea celor mai eficiente soluții IT pentru nevoile afacerii dumneavoastră, asigurându-vă că sunteți mereu în pas cu ultimele inovații din domeniu.

Vă mulțumim tuturor celor care ați făcut posibil acest eveniment și așteptăm cu nerăbdare următoarele ocazii de a colabora și inova împreună.

Published On: 1 martie 2024 / Categories: Blog Protecția Datelor, Evenimente, Noutăți / Tags: , , , , /

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!