În urmă cu un an, Biroul Migrație și Azil din Republica Moldova s-a confruntat cu o situație dificilă, o creștere semnificativă a numărului de solicitări primite de la clienți. În contextul fluxului sporit de refugiați la data de 28 februarie 2022, a fost nevoie să se găsească o soluție pentru a îmbunătăți eficiența și viteza serviciilor oferite.

 

Acesta a fost momentul în care a fost implementat sistemul inovațional de rânduri electronice Earlyone la Biroul Migrație și Azil. Sistemul a fost dezvoltat pentru a gestiona eficient fluxul de clienți, pentru a monitoriza procesul de deservire în timp real și pentru a minimiza timpul de așteptare la cozi.

 

Aplicația mobilă Earlyone a fost creată pentru a ajuta clienții să își rezerve locul la distanță, astfel încât să evite așteptarea la cozi la ghișeul unic. Utilizatorii pot să genereze un QR code pentru a obține un tiket online, pe care îl pot scana la terminalul QMS instalat în incinta Biroului Migrație și Azil. Interfața de lucru a operatorului este simplă și intuitivă, iar displayul informativ afișează informații relevante despre fluxul de clienți și starea serviciilor.

 

Implementarea sistemului Earlyone a fost un succes notabil pentru Biroul Migrație și Azil din Republica Moldova. Astfel, a fost îmbunătățită eficiența și viteza serviciilor oferite, iar clienții au putut beneficia de un proces mai rapid și mai facil de înregistrare și eliberare a documentelor. Mai mult decât atât, monitorizarea procesului de deservire în timp real și gestionarea eficientă a fluxului de clienți au dus la majorarea eficienței personalului și la creșterea gradului de satisfacție al clienților.

 

Astăzi, putem spune că Earlyone a devenit o parte integrantă din funcționarea Biroului Migrație și Azil din Republica Moldova. Implementarea sistemului a dus la îmbunătățirea serviciilor oferite, făcându-le mai accesibile și mai ușor de utilizat pentru toți utilizatorii. Istoria de succes a Earlyone la Biroul Migrație și Azil din Republica Moldova este o dovadă a capacității tehnologiei de a facilita și îmbunătăți procesele de servicii publice în țara noastră.

Descarcă aplicația Earlyone:
Published On: 30 martie 2023 / Categories: Blog Earlyone, Proiecte / Tags: , /

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!