Pentru a îmbunătăți experiența clienților, maib, cea mai mare bancă din Republica Moldova, a implementat în sucursalele sale sistemul inovativ de programare online Earlyone. Prin parteneriatul cu DAAC digital, banca a oferit clienților posibilitatea de a-și programa vizitele în sucursale în orice moment și din orice locație, simplu și ușor. Earlyone a fost ales inclusiv din grija pentru timpul prețios al clienților maib, sistemul contribuind la reducerea timpului de așteptare.

În 2021, până la implementarea sistemului Earlyone, timpul de așteptare la ghișeu a fost de 5 minute și 33 de secunde, iar timpul de deservire a fost de 10 minute și 31 de secunde. În plus, 76,7% dintre clienți au așteptat mai puțin de 5 minute, conform SLA-ului (Service Level Agreement) stabilit de bancă.

Mai târziu, după implementarea Earlyone, timpul de așteptare a fost redus la 3 minute și 24 de secunde, iar timpul de deservire a fost de 6 minute și 30 de secunde. De asemenea, conform noului SLA, 80,6% dintre clienți au așteptat mai puțin de 5 minute.

În prezent, banca a reușit să reducă timpul de așteptare la 2 minute și 57 de secunde și 53 de secunde pe mobil, iar timpul de deservire a fost de 7 minute și 13 secunde. În plus, conform noului SLA, 81,8% dintre clienți au așteptat mai puțin de 5 minute.

Maib este primul client care s-a alăturat platformei Earlyone. Banca are acces la informații reale despre deservire, care pot fi analizate prin rapoarte din sistem sau prin instrumente de Business Intelligence.

În concluzie, prin digitalizarea proceselor și îmbunătățirea experienței oferite, sistemul de programare online Earlyone devine indispensabil pentru managementul fluxului de clienți. Prin soluția comodă și modernă implementată, maib își urmează scopul de a crea soluţii financiare simple și inteligente, potrivite stilului de viaţă, care inspiră oamenii să fie mai fericiţi și afacerile – mai prospere.

Descarcă aplicația Earlyone:
Distribuie articolul, alege platforma ta!
Published On: 28 martie 2023 / Categories: Blog Earlyone, Proiecte / Tags: , /
Leave A Comment

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!