Într-o lume în continuă schimbare, BCR Chișinău a demonstrat adaptabilitate și inovație prin implementarea sistemului de gestionare a fluxului de clienți Earlyone. Acest sistem a transformat modul în care banca interacționează cu clienții săi, sporind siguranța și confortul acestora, în timp ce reduce semnificativ timpul de așteptare în sucursale.

 

Într-un timp foarte scurt, echipa DAAC digital a instalat sistemul Earlyone la BCR Chișinău, îmbunătățind imediat eficiența serviciilor oferite. Acest sistem inovator a permis limitarea accesului în sucursale, protejând astfel clienții și personalul.

 

Ca un plus adăugat, BCR Chișinău a optat pentru instalarea unui televizor Samsung Signage cu carcasă antivandal la intrarea în sucursală. Acesta permite organizarea rândurilor și restricționarea accesului în incinta băncii, asigurând un mediu mai sigur și ordonat.

 

Earlyone le-a oferit clienților BCR Chișinău posibilitatea de a-și programa vizitele online, primind astfel prioritate în fața rândului electronic viu. Acest lucru a optimizat procesul de gestionare a fluxului de clienți și a redus timpul petrecut în coadă.

 

În era digitală, adaptarea la noile realități și implementarea soluțiilor tehnologice, precum sistemul Earlyone, devine crucială pentru companii și instituții de stat. BCR Chișinău a reușit să facă acest pas, oferind clienților o experiență sigură și confortabilă, în timp ce eficiența serviciilor oferite a fost îmbunătățită considerabil.

 

În concluzie, adoptarea sistemului de gestionare a fluxului de clienți Earlyone de către BCR Chișinău reprezintă un exemplu de succes în managementul eficient al relațiilor cu clienții. Banca a reușit să îmbunătățească serviciile oferite, reducând timpul de așteptare și oferind o experiență de calitate superioară. Prin integrarea unor soluții digitale precum Earlyone, companiile și instituțiile de stat pot rămâne competitive și pot asigura clienților o experiență adaptată noilor realități, fără a compromite siguranța și eficiența serviciilor oferite. BCR Chișinău, prin adoptarea sistemului Earlyone, subliniază importanța inovației și adaptării în domeniul bancar pentru a satisface nevoile în continuă evoluție ale clienților.

Descarcă aplicația Earlyone:
Distribuie articolul, alege platforma ta!
Published On: 5 aprilie 2023 / Categories: Blog Earlyone, Proiecte / Tags: , /
Leave A Comment

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!