După aproape un an de la integrarea platformei Earlyone la Agenția Națională Transport Auto (ANTA), aceasta a avut un mare succes. Grație serviciului de programare online, disponibil din data de 13 aprilie, clienții ANTA pot acum să își programeze vizita în mod eficient și rapid prin intermediul aplicației mobile. Astfel, beneficiarii serviciilor ANTA nu mai trebuie să aștepte la cozi și să își petreacă timpul prețios în așteptarea serviciilor dorite.

Într-un interviu cu Aleinov Nicolae, Șef al Secției Tehnologia Informațiilor și Comunicațiilor în cadrul ANTA, acesta a menționat că implementarea sistemului Earlyone a permis ajustarea proceselor operaționale și o monitorizare și raportare minuțioasă a eficacității angajaților Agenției din cadrul Direcției Servicii Publice. De asemenea, el a explicat că rata de utilizare a aplicației mobile a ajuns la 7,5% anual datorită implicării angajaților în îndrumarea beneficiarilor și promovarea beneficiilor și economiilor de timp ce pot fi obținute prin programarea online.

Aplicația Earlyone este disponibilă atât pentru sistemele de operare Android, cât și pentru cele iOS, iar utilizarea ei este simplă și intuitivă. O dată ce își descarcă gratuit aplicația, utilizatorii pot selecta țara, orașul și tipul serviciului ANTA pe care îl doresc, apoi pot alege data și ora vizitei. Pentru a-și activa tichetul de programare, clienții trebuie doar să introducă codul obținut în terminalul Rând electronic, amplasat în holul Agenției, în momentul în care se prezintă la sediu.

Beneficiile aduse de platforma Earlyone sunt multiple. În primul rând, acest serviciu online reduce timpul de așteptare și fluxul de persoane în incinta ANTA. De asemenea, acesta crește eficiența serviciilor oferite și optimizează procesul de programare, simplificând astfel experiența clienților. Mai mult decât atât, aplicația va reaminti periodic despre data și ora programării prin notificări push, iar utilizatorii pot anula sau reprograma vizita în caz de necesitate.

În concluzie, integrarea platformei Earlyone la ANTA a adus un mare succes, oferind clienților o modalitate rapidă, eficientă și sigură de a-și programa vizitele. Această digitalizare a serviciilor va îmbunătăți și mai mult experiența clienților, într-un mod modern și practic. Colaborarea cu Earlyone a contribuit semnificativ la îmbunătățirea proceselor interne și satisfacția beneficiarilor, iar rata crescută de utilizare a aplicației mobile demonstrează că cetățenii Republicii Moldova apreciază și adoptă posibilitatea de a-și asigura un ”loc în rând” la timpul prognozat. Acest succes se datorează și angajaților Agenției, care au îndrumat beneficiarii spre utilizarea eficientă a platformei Earlyone, asigurând o experiență de calitate pentru toți cei care apelează la serviciile ANTA.

 

Descarcă aplicația Earlyone:

Published On: 13 aprilie 2023 / Categories: Blog Earlyone, Proiecte / Tags: , /

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!