Pasiunea pentru digitalizare este ușor de înțeles – lucrurile de care ai nevoie le poți avea aici și acum, ca rezerva de timp și efort să o investești în ce este cu adevărat important pentru tine. Cum ar fi ca tranzacțiile importante, retragerea numerarului, alimentarea contului sau schimbul valutar să dureze tot atât cât lași un mesaj pe messenger? Cum ar fi ca banii tăi, să țină pasul cu viteza ta?

OTP Bank îți livrează soluția: acum și prin intermediul unei investiții masive în rețeaua sa de bancomate, menită să îmbunătățească calitatea și standardele de deservire a clienților. Cele 100 bancomate de ultimă generație achiziționate recent prin intermediul partenerului de afaceri DAAC System Integrator SRL, sunt puse în funcțiune treptat. Acestea oferă noi funcționalități tehnice, un nivel înalt de securitate, comoditate și rapiditate în executarea operațiunilor.

În premieră pentru Republica Moldova, tranzacțiile de alimentare cu numerar sunt procesate instantaneu, iar banii ajung pe contul de card în doar câteva secunde, fiind disponibili pentru orice tranzacții, plăți sau operațiuni, atât intrabancare, cat și interbancare. Viteza este unul dintre principalele avantaje pe care le oferă clienților noile bancomate OTP Bank, având posibilitatea de a încasa rapid până la 200 de bancnote per tranzacție.

„Lumea se schimbă, adaptându-se noilor realități economice și sociale. Viteza cu care facem lucrurile a crescut, la fel și cerințele clienților. Urmăm imboldul Grupului OTP în digitalizare și modernizarea rețelei de bancomate, prin instalarea bancomatelor inteligente cu funcționalități precum cash-in, cash –out, și cash recycling. Digital banking-ul aduce clienților mobilitate, economie de timp, gestionarea personală a banilor, costuri mai mici și gratuități”, – declară László Diósi, Președintele Comitetului Executiv – CEO. Strategia OTP Bank este axată pe lansarea de produse și servicii sigure, combinate cu tehnologii avansate. Una dintre prioritățile băncii este dezvoltarea unui canal bancar de autoservire prin intermediul bancomatelor moderne. De aceea s-a optat pentru ATM-urile de tip cash recycling dotate cu software specializat, care va extinde în viitorul apropiat funcționalitatea acestor dispozitive. Noile bancomate sunt dotate cu cele mai sigure safeuri. Acestea corespund standardului de protecție CEN 4 și CEN 3, blochează tentativele de spargere și garantează deopotrivă fiabilitatea și disponibilitatea permanentă pentru clienți.

Alexandru Savinov, Director al Departamentului Vânzări DAAC System Integrator, responsabil pentru dezvoltarea soluțiilor bancare, declară: „Parteneriatul nostru cu OTP Bank nu se limitează aici – la dezvoltarea unui canal bancar de autoservire. Continuăm să colaborăm în diferite proiecte legate de IT, inclusiv rețeaua centrală a Băncii, securitate IT și centrele de date. E îmbucurător să împărtășim aceeași viziune pentru modernizare și propagare a soluțiilor rapide”.

Să-ți povestim mai multe despre unicitatea noilor bancomate, puse în dispoziția ta

Noile bancomate OTP Bank sunt dotate cu tehnologia contactless sau NFC (Near Field Communication) – tehnologie bazată pe unde cu frecvență înaltă care activează datele cardului contactless de la distanță, fără introducerea acestuia în bancomat, ceea ce diminuează considerabil timpul de procesare a tranzacției și riscurile de reținere a cardului de către bancomat. Printr-o simplă atingere a cardului de cititorul contactless de pe bancomat, poți retrage banii rapid, în condiții de maximă siguranță.

Dacă ești pasionat de tehnologie, uite o altă veste bună: cu noile bancomate, poți retrage numerar utilizând și alte dispozitive dotate cu tehnologia NFC care permit integrarea cardurilor bancare: telefoane mobile, ceasuri, brățări sau inele smart, stickere etc.

Primii clienții care au interacționat cu noile bancomate, pe lângă funcționalitate au apreciat și aspectul lor unic. Sunt primele bancomate din țară vopsite industrial de către uzina producătoare DieboldNixdorf (Padeborn, Germania) în culoare verde și cu elementele de brand caracteristice OTP Bank.

Împreună facem pașii spre o lume în care rapiditatea este generată de tehnologie prietenoasă și performanță.

Optează pentru OTP Bank – banca sigură care este aproape de necesitățile tale.

Sursă: mold-street.com

Published On: 10 septembrie 2022 / Categories: Blog ATM, Noutăți, Proiecte / Tags: , /

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!