La Conferință Fintech Moldova 2023 din 06 octombrie, DAAC digital, în colaborare cu BS2 și Sargent and Greenleaf, este pregătită să prezinte o nouă eră a soluțiilor ATM. Accentul va fi pe integrarea QR-Pay și a încuietorilor electronice seria A pe cel mai recent model de ATM-uri DN.

Funcția QR-Pay, un produs BS2, facilitează tranzacțiile fără contact, permițând utilizatorilor să retragă numerar prin scanarea unui cod QR generat prin aplicația mobilă a băncii. Aceasta nu numai că simplifică procesul de tranzacție, dar îmbunătățește semnificativ siguranța și viteza retragerilor de numerar.

Pe de altă parte, încuietorile electronice seria A de la Sargent and Greenleaf oferă un sistem robust de autentificare în doi pași, asigurând o securitate sporită la ATM. Încuietorile permit controlul securizat al accesului cu ajutorul unui sistem de cod unic, minimizând riscurile asociate cu accesul neautorizat și flexibilitate pentru CIT.

Aceste tehnologii vor fi demonstrate pe un model demo DN 200H Recycler ATM, oferind participanților o vedere practică asupra modului în care aceste soluții optimizează operațiunile ATM, aducând un amestec fără sudură de securitate, comoditate și modernizare tranzacțiilor bancare.

Modelul prezentat de ATM DN va include, de asemenea, software-ul inovator ProFlex4 de la Diebold Nixdorf, proiectat pentru a îmbunătăți adaptabilitatea și reactivitatea rețelelor de autoservire.

Cu aceste inovații, DAAC digital își propune să extindă orizontul a ceea ce este posibil în peisajul fintech moldovenesc, subliniind o abordare proactivă de adoptare a soluțiilor de securitate moderne și prietenoase utilizatorului.

Demonstrația reprezintă un pas semnificativ către o experiență bancară modernizată în Moldova, poziționând DAAC digital, împreună cu partenerii săi, ca jucători cheie în promovarea avansărilor fintech.

Băncile și instituțiile financiare interesate de îmbunătățirea canalelor lor ATM sunt încurajate să colaboreze cu DAAC digital pentru o consultanță cuprinzătoare privind implementarea acestor soluții.

Ca partener de servicii pe termen lung, DAAC digital oferă servicii IT cuprinzătoare, asigurând integrarea fără probleme și suportul continuu pentru aceste soluții avansate. Centrul nostru de servicii este dedicat ajutorării instituțiilor financiare în exploatarea la maxim a tehnologiilor moderne ATM pentru a îmbunătăți semnificativ experiența clienților.

Vizitați IT Service Center pentru mai multe detalii sau contactați-ne pentru a explora cum aceste inovații pot revoluționa canalul dvs. ATM.

Published On: 5 octombrie 2023 / Categories: Blog ATM, Noutăți / Tags: , /

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!