Într-o lume în care tehnologia bancară evoluează rapid, participarea la evenimente de anvergură internațională este esențială pentru a rămâne în fruntea inovației. Un exemplu recent este prezența lui Sergiu Ciumac, Directorul Departamentului de Servicii Inginerești la DAAC digital, la Diebold Nixdorf Annual Banking Partner Summit. Acest summit este o întâlnire anuală a partenerilor Diebold Nixdorf, găzduită în diverse țări. Ediția din acest an a avut loc în Bali, Indonezia, între 11 și 13 septembrie 2023. Sergiu a fost membru în delegația partenerului nostru de lungă durată, BS/2, și a avut ocazia să împărtășească și să câștige cunoștințe valoroase.

Summitul Diebold Nixdorf reprezintă un punct de întâlnire pentru liderii și inovatorii din industria bancară, oferind o platformă pentru discuții despre viitorul tehnologiei financiare. Acesta este un eveniment unde parteneriatele se consolidează și unde se conturează strategiile pentru anii următori.

 

Sergiu Ciumac a avut oportunitatea de a interacționa cu experți de top din domeniu, de a participa la sesiuni de brainstorming și de a explora cele mai noi soluții tehnologice. Experiența sa vastă în domeniul serviciilor inginerești a contribuit la dialogul constructiv și la schimbul de idei, consolidând poziția DAAC digital ca un jucător important în ecosistemul tehnologiei bancare.

Unul dintre punctele culminante ale summitului a fost momentul în care BS/2 a primit premii pentru „Colaborare Excepțională”, un testament al excelenței și angajamentului față de inovație. Faptul că Sergiu Ciumac a fost parte a acestei delegații subliniază importanța colaborării strânse între DAAC digital și BS/2, și rolul esențial pe care îl joacă în avansarea tehnologiei bancare.

 

În concluzie, participarea la acest summit nu a fost doar o oportunitate de networking, ci și o platformă pentru DAAC digital de a-și afirma angajamentul față de inovație și excelență în servicii. Este un pas înainte în misiunea noastră de a oferi soluții tehnologice de vârf, care să răspundă nevoilor în continuă schimbare ale industriei bancare. Cu contribuții valoroase de la profesioniști precum Sergiu Ciumac, DAAC digital este bine poziționată pentru a naviga în peisajul complex al tehnologiei financiare moderne.

Published On: 31 octombrie 2023 / Categories: Blog ATM, Noutăți / Tags: , /

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!