MÜNCHEN, GERMANIA. În perioada 24-27 iunie 2023, DAAC digital, unul dintre liderii industriei IT din Republica Moldova, România și Uzbekistan, a vizitat „automatica”, expoziția de top pentru automatizarea inteligentă și robotică. Evenimentul, care a avut loc în München, a reunit profesioniști din întreaga lume pentru a prezenta și a discuta cele mai recente tendințe și inovații din domeniu. Echipa DAAC digital, în calitate de vizitator, a fost reprezentată de Alexandru Savinov, Serghei Ciumac, Alexei Batrincea și Ruslan Chistol, care au avut ocazia să interacționeze cu lideri de opinie, decidenți și profesioniști din industrie.

DAAC digital la „automatica”

Participarea la „automatica” a reprezentat pentru DAAC digital o oportunitate unică de a se conecta cu avangarda tehnologică. Expoziția a oferit o perspectivă largă asupra celor mai recente inovații în automatizare industrială și IT, acoperind întregul lanț valoric, de la componente și sisteme, la servicii și aplicații. Reprezentanții noștri au avut ocazia să exploreze aceste tendințe emergente, să înțeleagă mai bine direcțiile de dezvoltare ale industriei și să stabilească legături valoroase cu profesioniștii din domeniu.

Explorând Inovația

„automatica” a fost un adevărat hub de inovație, aducând împreună toate tehnologiile cheie în domeniul automatizării inteligente și robotică. DAAC digital, în calitate de vizitator, a avut ocazia să se apropie de aceste tehnologii, să înțeleagă mai bine direcțiile actuale și viitoare ale industriei și să identifice posibile soluții noi pentru clienții săi. În acest context, evenimentul a oferit o privire de ansamblu asupra evoluțiilor, temelor, inovațiilor și soluțiilor, oferind astfel orientarea și securitatea investițiilor necesare în aceste vremuri de schimbare.

Impresii de la Eveniment

Pozele de la eveniment, oferă o imagine a atmosferei dinamice și inspiraționale de la „automatica”. Acestea surprind momente valoroase în care echipa DAAC digital a interacționat cu diverse standuri, a explorat manipulatori automați și portpalete automatizate, și a avut ocazia să se familiarizeze cu cele mai recente inovații din domeniu.

Distribuie articolul, alege platforma ta!
Published On: 4 iulie 2023 / Categories: Blog Robotica, Noutăți /
Leave A Comment

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!