DAAC digital și Prometheus S.A., recunoscând realizările semnificative reciproce, sunt mândre să anunțe cooperarea în distribuția și dezvoltarea comună a Sistemelor Prometheus bazate pe Platforma de Drone Hibride Prometheus H2.

Despre Prometheus:
Prometheus S.A. , fondată în Polonia în 2019, produce și vinde Sisteme Prometheus bazate pe UAV-uri* de nouă generație: Platforma de Drone Hibride Prometheus H2 pentru aplicații profesionale în domenii legate de:

  • Salvare,
  • Securitate,
  • Inspecții (cum ar fi activele liniare etc.),
  • Transformare digitală.

Sistemele Prometheus susțin eficient scenarii unde timpul de acces la informații, eficiența asistenței și transformarea digitală a spațiului aerian sunt semnificative.

Despre DAAC digital:
DAAC digital, un lider renumit în soluții IT în Republica Moldova, Uzbekistan și România, s-a extins recent în robotică. Stabilită ca parte a grupului DAAC, compania excelează în:

  • Consultanță IT,
  • Analiză și gestionare a datelor,
  • Dezvoltare software personalizat,
  • Securitate cibernetică și centre de date.

Cu peste 25 de ani de experiență în inovație tehnologică și o echipă de experți certificați internațional, DAAC digital se angajează să împuternicească transformarea digitală în diferite sectoare. Abordarea lor progresistă ajută la digitalizarea societăților și sporește succesul partenerilor de afaceri.

Colaborarea dintre DAAC digital și Prometheus S.A. este deosebit de semnificativă pentru Republica Moldova, marcând un avans major în capacitățile tehnologice ale regiunii. Prin integrarea Platformei Inovatoare de Drone Hibride H2 a lui Prometheus cu expertiza DAAC digital în IT și transformare digitală, acest parteneriat urmărește să aducă tehnologia UAV de ultimă generație în diferite sectoare din Moldova. Reprezintă nu doar un pas în progresul tehnologic, dar și un angajament pentru îmbunătățirea serviciilor critice precum operațiunile de salvare, securitate și inspecții ale activelor, toate cruciale pentru dezvoltarea țării și parcursul său de transformare digitală.

Pentru mai multe informații, vă recomandăm să vizitați pagina: https://daacdigital.com/directii/robotica/aplicatii/inspectie-cu-drone/

*UAV – Aeronava fără pilot (engleză „unmanned aerial vehicle”)

Distribuie articolul, alege platforma ta!
Published On: 12 ianuarie 2024 / Categories: Blog Robotica, Noutăți / Tags: , /
Leave A Comment

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!