În era transformării digitale, alegerea tehnologiei corecte este crucială pentru succesul oricărei afaceri. O astfel de soluție este Dell EMC VxRail, o infrastructură hiperconvergentă care ajută companiile în optimizarea operațiunilor IT și sporirea eficienței.

Ce este infrastructura hiperconvergentă (HCI)?

Infrastructura hiperconvergentă (HCI) este o soluție IT care combină resursele de calcul, stocarea datelor, funcțiile de rețea și managementul într-un singur sistem. Aceasta simplifică gestionarea infrastructurii IT, îmbunătățește productivitatea și reduce costul total de proprietate. Dell EMC VxRail de la Dell EMC este o soluție HCI care oferă implementare automată, scalabilitate și ușurință în administrare, ceea ce o face alegerea ideală pentru orice întreprindere care dorește să își îmbunătățească operațiunile IT.

În mediul actual, viteza și agilitatea sunt esențiale. Un centru de date modern nu poate rămâne competitiv dacă alocarea resurselor de infrastructură durează săptămâni sau luni. VxRail este singurul dispozitiv de infrastructură hiperconvergentă complet integrat, preconfigurat și testat, bazat pe VMware Virtual SAN, care poate fi implementat în câteva ore. Soluție hiperconvergentă simplă și rentabilă, VxRail simplifică o gamă largă de operațiuni și suportă majoritatea aplicațiilor și a volumelor de lucru. Familia Dell VxRail este formată din platforme special concepute cu servicii de gestionare a datelor, de reziliență și de gestionare a calității serviciilor. Aceste dispozitive accelerează, simplifică și îmbunătățesc furnizarea de desktop-uri virtuale, aplicații critice pentru afaceri și infrastructura de birou la distanță.

Transformarea digitală cu ajutorul Dell Technologies

În cadrul conferinței internaționale online „Цифровой бэк-офис банка – 2023”, Safar Safarov, Sr. Systems Engineer, Channel DC Specialist la Dell Technologies, și-a împărtășit cunoștințele și experiența în domeniul stocării datelor, securității cibernetice și soluțiilor multi-cloud. El a subliniat că o combinație corectă de tehnologii este crucială pentru o transformare digitală de succes și a oferit sfaturi practice cu privire la locul de pornire în procesul de digitalizare și la modul în care se pot evita greșelile comune.

Exemple de aplicare de succes pentru Dell EMC VxRail

Exemple de implementări de succes ale Dell EMC VxRail pot fi găsite în diverse industrii și țări. În Azerbaidjan, de exemplu, soluțiile hiperconvergente Dell EMC VxRail au fost implementate cu succes la o bancă internațională și la Banca Eurasia.

Aceste soluții au ajutat băncile să își optimizeze procesele IT, să crească eficiența și să reducă costurile.

Implementarea soluției Dell EMC VxRail a permis acestor bănci să își simplifice gestionarea infrastructurii IT, să își îmbunătățească productivitatea și să asigure continuitatea activității. În plus, flexibilitatea și scalabilitatea soluției Dell EMC VxRail a permis băncilor să se adapteze rapid la cerințele de afaceri și la tendințele tehnologice în schimbare.

Aplicații pentru Dell EMC VxRail în diverse industrii

Beneficiile oferite de Dell EMC VxRail nu se limitează la industria bancară. Acesta poate fi utilizat cu succes în orice industrie care necesită o soluție IT fiabilă, scalabilă și ușor de gestionat. Datorită flexibilității și scalabilității sale, Dell EMC VxRail poate susține o varietate de sarcini de lucru și aplicații, de la proiecte mici la sisteme de întreprindere mari.

Cum vă putem ajuta pe piața din Republica Moldova?

La DAAC digital, în calitate de Partener Platinum al DELL Technologies în Moldova, suntem gata să vă ajutăm să implementați și să oferiți suport pentru soluțiile Dell EMC VxRail, adaptându-le la necesitățile afacerii dumneavoastră pe piața din Moldova. Echipa noastră de specialiști are cunoștințe profunde și experiență în domeniul produselor Dell și vă poate oferi cea mai eficientă și optimă soluție pentru necesitățile dumneavoastră IT.

Suntem siguri că utilizarea corectă a tehnologiei poate îmbunătăți semnificativ eficiența și eficacitatea afacerii dumneavoastră. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre modul în care Dell EMC VxRail și alte produse Dell vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri pe piața din Moldova.

Contacte

Telefon: +373 22 509 709, Email: sales@dsi.md

Concluzie

Dell EMC VxRail de la Dell EMC este o soluție puternică de transformare digitală care oferă performanță, fiabilitate și securitate ridicate. Este o soluție flexibilă și scalabilă, potrivită pentru întreprinderi de orice dimensiune și din orice sector de activitate. Cu Dell EMC VxRail, companiile pot reduce semnificativ costurile IT, pot simplifica managementul și pot îmbunătăți eficiența operațiunilor lor. La DAAC digital, suntem pregătiți să vă ajutăm să implementați această soluție și să profitați la maximum de investiția în transformarea digitală. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta afacerea dvs. de pe piața din Moldova să atingă noi culmi cu Dell EMC VxRail.

Published On: 16 iunie 2023 / Categories: Noutăți /

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!