Vention, liderul în domeniul roboticii și automatizării industriale, și partenerul nostru de încredere, vă invită să participați la un eveniment online de excepție: „Vention Demo Day 2023„. Evenimentul va avea loc joi, 5 octombrie, începând cu ora 17:00, ora locală a Republicii Moldova (10 AM EST / 4 PM CET) și va fi desfășurat în limba engleză.

Despre Vention și Rolul său în Robotica și Automatizare

Vention este o platformă revoluționară care simplifică procesul de automatizare industrială și robotica. Cu ajutorul acesteia, puteți proiecta, comanda și implementa echipamente automate într-un singur mediu, direct din browserul web. Platforma oferă o gamă largă de părți modulare și plug-and-play, eliminând astfel necesitatea codării și simplificând întregul proces.

Ce Vei Învăța la Vention Demo Day în Contextul Roboticii și Automatizării?

  • Proiectare Simplificată: Cum să folosești platforma Vention pentru a proiecta echipamente automate și soluții de robotica adaptate nevoilor tale.

  • Automatizare Eficientă: Avantajele unei platforme integrate pentru automatizare și robotica, care permite crearea de secvențe de automatizare puternice și validarea lor prin simulare.

  • Monitorizare la Distanță: Cum să folosești cloud-ul pentru a monitoriza performanța mașinilor și sistemelor de robotica ale tale, oriunde te-ai afla.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Cum să Participi?

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre cum Vention poate transforma procesele voastre de robotica și automatizare, vă încurajăm să vă înregistrați aici.

Nu ratați această oportunitate unică de a vă îmbogăți cunoștințele și de a vă conecta cu experți din domeniul roboticii și automatizării industriale!

Distribuie articolul, alege platforma ta!
Published On: 2 octombrie 2023 / Categories: Blog Robotica, Noutăți / Tags: /
Leave A Comment

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!