28 ianuarie, 2014, Bangalor, India — IDEALINVENT Technologies, un pretendent în curs de dezvoltare în domeniul banking software, l-a declarat pe Energbank drept clientul lor inaugural în Moldova.

Energbank, care are 70 de filiale pe întreg teritoriul republicii, a optat pentru internet și produse pentru banking mobil, care sunt parte integrantă a soluțiilor ConnectCore™. Serviciile online ale Energbank vor fi inițial disponibile pentru clienți individuali și mai târziu se vor extinde și asupra clienților comerciali ca parte a planului lor de viitor.

După ce a obținut livrarea cu biblioteca ConnectCore de servicii SOAP web, banca se apropie de realizarea integrării canalelor cu sistemul central. Implementarea este realizată de coordonată DAAC System Integrator împreună cu partenerul IDEALINVENT.

Ebergbank comentează: “Am fost în căutarea unui produs nou, mai avansat din punct de vedere tehnic decât sistemele utilizate de către concurenții noștri. Este de înțeles, prin urmare, că trebuia să avem un nivel înalt de confort cu ceea ce putea livra ConnectCore, deoarece noi plănuiam să facem ceva, ce nu avea precedent pentru standardele locale. Au existat provocări potențiale asociate cu alegerea unui vendor internațional, care era nou pentru piața din Moldova, precum și cu implementarea unui produs superior decât ceea ce pot să suporte sistemele existente. O nouă soluție a fost o alegere îndrăzneață; oricum alegerea noastră a fost răscumpărată obținând un nivel înalt al soluției, cu mult înaintea concurenței noastre. Livrarea în sine a fost foarte compactă și integrarea se așteaptă să fie ușoară cu ajutorul bibliotecii standardizate de servicii web.”

Cu soluţia ConnectCore™, Energbank a ales un produs, care este construit pe baza unui cadru robust și a unei tehnologii superioare, permițându-i să fuzioneze într-o arhitectură orientată pe servicii de referință, asigurând o implementare rapidă şi costuri mici de proprietate. Pe lângă eficacitatea arhitecturală, care stă la bază, soluția ConnectCore™ promite să ofere caracteristici diferențiate, cum ar fi: o platformă unică de comunicare, domenii inteligente auto sugestive și multe astfel de caracteristici din web-ul modern.

Premkumar Bhagwatsaran, CEO la IDEALINVENT, a spus: “ Soluția ConnectCore a fost proiectată ținând cont de utilitate pentru a asigura o înțelegere ușoară, în timp ce procesele sofisticate asigură executarea precisă a tranzacțiilor.” Ulterior, el comentează„Această livrare, una dintre cele mai avansate tehnic de pe piața financiară din Moldova, va asigura o prezentă puternică online și capacități mobile pentru Energbank, permiţându-le să ofere o experiență excepțională clienților, făcând ca internetul și dispozitivele mobile să fie unul dintre canalele lor principale de a menține clienții implicați.”

Distribuie articolul, alege platforma ta!
Published On: 28 ianuarie 2014 / Categories: Blog ATM, Noutăți, Proiecte / Tags: , /
Leave A Comment

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!