Interviu cu Denis Vameshu, brand manager al proiectului Earlyone la DAAC digital

Denis, bună ziua. Când ați spus că vom vorbi despre proiectul Earlyone, am asociat imediat numele cu expresia de marketing „Earlybird”, atunci când primii cumpărători de bilete la un eveniment beneficiază de reduceri pentru a-i încuraja să înceapă să cumpere bilete cât mai devreme posibil.

Știi, pot chiar să fac o analogie. Earlyone le permite utilizatorilor săi să „obțină reduceri” pentru cea mai valoroasă resursă – timpul personal.

Ce zici de asta?

Earlyone este un sistem electronic de coadă de așteptare pe care îl furnizăm pe piața din Moldova.

Și cum poate economisi timp?

Punctul forte al sistemului este că orice client care folosește Earlyone va fi întotdeauna primul în coadă.

Urăsc să stau la coadă. Deci, să intrăm în detalii de aici…

Este foarte simplu. Dacă nu ar fi simplu, nu ar funcționa. Există o aplicație mobilă Earlyone. O descărcați gratuit. Aplicația are o listă de organizații și instituții în care vă puteți înscrie primul la coadă. Alegeți organizația, departamentul și serviciul, apoi alegeți o oră convenabilă, vă înscrieți și vă garantează că la acea oră, cu o așteptare minimă de câteva minute, veți primi serviciul pentru care v-ați înscris.

Să folosim un exemplu „live”, va fi mai clar că așa…..

Să luăm exemplul unei bănci, mai ales că cele mai importante bănci din Moldova au integrat deja acest serviciu. Să presupunem că trebuie să faceți o operațiune în bancă. Ca de obicei, veniți la bancă, vă luați un bilet de la coada electronică și așteptați ca numărul biletului să apară pe info-monitor. Vă sună cunoscută această procedură?

O procedură cunoscută și un record personal. Am vrut să plătesc rapid o amendă pentru depășirea vitezei și am stat la coadă timp de exact 60 de minute. Nu am mai putut suporta și m-am dus la o altă sucursală bancară.

Dacă ați fi folosit Earlyone, această situație nu ar fi fost posibilă. Atunci când aveți o intrare în Earlyone, de exemplu pentru 14 ore, trebuie să veniți la bancă puțin mai devreme, cel puțin pentru câteva minute. La fața locului faceți un check-in pentru a vă activa intrarea în Earlyone. După aceea, aveți prioritate în sistemul electronic de coadă, iar numărul dvs. de pe bilet va fi afișat cât mai curând posibil, indiferent de numărul de persoane aflate în coada electronică „normală”.

Nu ar putea exista o coadă de la coadă mobile Earlyone records? Nu se vor înscrie mulți oameni la aceeași oră la aceeași sucursală bancară?”.

Sistemul ține evidența tuturor acestor lucruri. Funcționează cu date privind numărul de operatori, volumul de muncă al acestora și, prin urmare, nu va înscrie mai mult de un anumit număr de persoane pentru o anumită perioadă de timp. Dar atunci când obiectivul dvs. este de a minimiza timpul pierdut la coadă, vă veți planifica ziua în avans, astfel încât să nu pierdeți timp așteptând.

Sună foarte atrăgător. Și pentru mine, ca și client, această aplicație este întotdeauna gratuită?

Așa este.

Atunci unde pot economisi deja timp? Ce organizații sunt deja conectate la Earlyone?

Am intrat pe piață prin conectarea Orange la acest serviciu. Acum sunt nouă organizații în aplicație – maib, BCR, EuroCreditBank, FinComBank, FinComBank, Moldtelecom, Agenția Națională Transport Auto (ANTA), Biroul pentru Migrație și Azil (BMA), Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), iar acum conectăm Spitalul Municipal și Ghișeul Unic al Primăriei Bălți.

DAAC digital este dezvoltatorul aplicației?

Nu, noi reprezentăm pe piața noastră dezvoltarea inovatoare a companiei armene Earlyone. Soluțiile sale funcționează pe piața mai multor țări, noi suntem reprezentanții lor oficiali în Republica Moldova.

Că eu – ca și client – câștig datorită Earlyone, pot vedea deja. Timpul. Care sunt beneficiile pentru întreprinderile și organizațiile care se conectează la Earlyone?

În primul rând, o companie sau o organizație își subliniază orientarea către client mai degrabă prin fapte decât prin cuvinte. Acesta este atât un avantaj competitiv, cât și un indicator al culturii corporative, faptul că interesele clientului nu sunt declarate doar în cuvinte. Există însă un alt avantaj pe care îl au organizațiile care au aderat la Earlyone.

Care dintre ele?

Analiză serioasă a managementului. Earlyone face o mulțime de „urmăritori”. Datorită analizelor noastre, putem înțelege cât timp a lucrat acest sau acel angajat, ce „bilete” a luat, cât timp a servit clienții. Acesta este un instrument foarte puternic pentru creșterea eficienței personalului și pentru gestionarea personalului.

Care sunt analizele dumneavoastră? Care sunt statisticile actuale ale Earlyone cu privire la utilizatorii din țară?

Numărul total de descărcări – 28645. Utilizatori activi – 2500 de persoane pe lună. Așadar, dacă îi economisim fiecăruia dintre ei, în medie, 20 de minute de stat la coadă, le oferim clienților noștri 800 de ore de timp liber în fiecare lună.

Ascultându-vă, v-aș sfătui să mergeți cu oferta de servicii Earlyone pe o piață de masă pentru a „agăța” cât mai mulți oameni posibil și a face ca serviciul să fie cu adevărat o piață de masă.

Lucrăm deja la acest lucru. Pe baza experienței colegilor noștri armeni, ne gândim acum la un plan de intrare pe piața serviciilor de înfrumusețare din Moldova. Este o piață de masă, iar sistemul de programare a clienților din majoritatea saloanelor și a maeștrilor este încă extrem de simplu – „sună-mă sau scrie-mi pe messenger”. Nu este întotdeauna convenabil pentru client. Maestrul poate fi ocupat, maestrul poate să nu sune la toate „ferestrele” libere pentru programare, iar tu te vei înscrie nu la momentul optim pentru tine.

Stai. Deci Earlyone nu este doar pentru a fi primul la coadă? Aplicația este, de asemenea, doar pentru a organiza evidența clienților în orice afacere, chiar și una mică?

Așa este. Chiar dacă lucrați pe cont propriu, vă veți simți confortabil. Dacă într-un salon de înfrumusețare sunt mai mulți maeștri, este mai ușor pentru proprietarul salonului să organizeze munca, iar clienții vor fi mulțumiți.

По какому принципу оплачивается Earlyone предприятиями и организациями, которые к нему подключились? По количеству записей?

Нет. Количество записей может быть любое. Речь идет только об абонентской плате за подключение.

Предлагаю вариант взаимодействия. Когда Earlyone установит первый салон красоты в Молдове или первый мастер, закажите для него в подарок интервью у меня. Каждый хороший сервис нуждается в продвижении.

Подумаем над вашим предложением…

Pavel Zingan

Sursă: pavelzingan.md

Published On: 27 martie 2023 / Categories: Blog, Blog Earlyone / Tags: /

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!