DAAC digital, lider în furnizarea de soluții IT integrate, își consolidează statutul de partener Cisco Premier Integrator prin participarea activă la evenimentul Cisco Connect Romania 2024, care a avut loc pe 29 mai la Nord Event Center, București. Conferința, ce a reunit experți din domeniul IT și telecomunicații, a oferit o platformă ideală pentru a explora cele mai noi tendințe și inovații din domeniul rețelelor, securității cibernetice și altor domenii conexe. Este de menționat că ediția de anul acesta a fost una jubiliară, marcând 25 de ani de prezență impactantă a Cisco în România.

DAAC digital: Un partener dedicat inovației

„Participarea la evenimente de tipul Cisco Connect Romania 2024 este o prioritate pentru DAAC digital, în calitate de partener Cisco Premier Integrator”, a declarat Alexandru Castraveț, Șeful secției de vânzări DAAC digital. „Suntem mereu dornici să ne informăm, să ne adaptăm la cele mai noi tendințe și să descoperim soluții inovatoare care să aducă beneficii concrete clienților noștri. Această implicare activă ne permite să le oferim cele mai bune tehnologii disponibile, contribuind la creșterea productivității, eficienței și securității operațiunilor lor.”

Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, echipa DAAC digital a participat la sesiuni informative, demonstrații practice și discuții cu experți Cisco și parteneri din industrie. Au aflat detalii despre cele mai noi soluții Cisco din domeniul rețelelor, securității cibernetice, cloud computing-ului și internetului lucrurilor (IoT). De asemenea, au avut ocazia de a se conecta cu potențiali clienți și parteneri, consolidând relațiile existente și dezvoltând noi oportunități de colaborare.

Soluții inovatoare pentru o lume digitală

Una dintre principalele atracții ale conferinței a fost prezentarea seriei Cisco 8000 și a platformelor Catalyst 8000 Edge. Aceste soluții avansate răspund cerințelor moderne de conectivitate și securitate, oferind flexibilitate și eficiență în gestionarea rețelelor de mare amploare. Cipul integrat Silicon One, capabil să gestioneze lățimi de bandă de până la 260 de terabiți pe secundă, reprezintă o inovație majoră, permițând furnizorilor de servicii să reducă costurile și consumul de energie, asigurând în același timp performanțe excepționale.

Cisco a investit peste 6 miliarde de dolari în cercetare și dezvoltare anul trecut, angajând 26.000 de ingineri în activități de R&D. Această dedicare pentru inovație este reflectată în soluțiile prezentate la eveniment, care au potențialul de a transforma modul în care companiile operează și colaborează.

Importanța participării la evenimente de networking

Participarea DAAC digital la Cisco Connect Romania 2024 demonstrează angajamentul nostru de a fi un partener de încredere pentru clienții noștri în era digitală. Prin implicarea activă în evenimente de profil, ne asigurăm că suntem la curent cu cele mai noi tendințe și inovații din domeniul IT, putând oferi soluții personalizate care să satisfacă nevoile specifice ale fiecărui client.

„Participarea la Cisco Connect Romania 2024 a fost o experiență extrem de valoroasă pentru noi”, a adăugat Alexandru Castraveț. „Am dobândit cunoștințe valoroase despre cele mai noi tendințe din domeniul IT, ca de exemplu cum inovația și inteligența artificială duc modul hibrid la următorul nivel. Am identificat soluții inovatoare pe care le putem oferi clienților noștri pentru a-i ajuta să își optimizeze operațiunile și să își atingă obiectivele de afaceri.”

DAAC digital își continuă misiunea de a furniza soluții de rețelistică și securitate de înaltă calitate, bazându-se pe parteneriate solide și pe o înțelegere profundă a tehnologiilor emergente. Rămânem dedicați să oferim cele mai bune soluții pentru clienții noștri, adaptându-ne constant la noile provocări și oportunități din industrie.

Distribuie articolul, alege platforma ta!
Published On: 31 mai 2024 / Categories: Evenimente, Noutăți / Tags: , , /
7 Comments
 1. Alexandru 31 mai 2024 at 12:37 - Reply

  Sa ne fie cu folos in proiectele viitoare! Tnx de organizarea grupei!

 2. Valentin Samson 1 iunie 2024 at 06:53 - Reply

  Cisco connect Romania 2024 – un eveniment la care au fost prezentate ultimele realizări a echipamentelor si soluțiilor pentru comunicații si transport de date in mod sigur si rapid, soluții pentru fortificarea CyberSecurity a companiilor si soluții de digitalizare a proceselor. A fost o oportunitate de a face cunoștința cu soluțiile inovatoare si de a împărtăși experiențele cu experți al companiei Cisco si al altor profesioniști din domeniul IT si CyberSecurity.

 3. Mihail Batiri 3 iunie 2024 at 18:54 - Reply

  Am avut privilegiul să particip la Cisco Connect România 2024, un eveniment organizat de Cisco pentru profesioniștii din industria IT&C. Acesta a marcat 25 de ani de prezență a companiei în România și a adus în prim-plan subiecte precum securitatea cibernetică, inteligența artificială și soluțiile digitale. Prezentările au evidențiat provocările și tendințele actuale, subliniind importanța adaptării la noile tehnologii pentru succesul pe termen lung al organizațiilor.
  Prezentările și sesiunile au fost extrem de relevante pentru domeniul meu de activitate, iar interacțiunea cu alți profesioniști din industrie a fost valoroasă. Am avut ocazia să învăț mai multe despre securitatea cibernetică, inteligența artificială și soluțiile digitale, iar aceste cunoștințe vor fi cu siguranță utile în munca mea de zi cu zi.
  Vreau să transmit sincere mulțumiri partenerului DAAC digital pentru contribuția sa la succesul evenimentului Cisco Connect România 2024. Colaborarea lor a adus o valoare semnificativă și a contribuit la crearea unei experiențe profesionale memorabile pentru toți participanții. 😊

 4. Alexandr Hasnas 6 iunie 2024 at 07:04 - Reply

  Mulțumim partenerului DAAC digital care a făcut posibil acest eveniment Connect Romania 2024, eveniment care marchează 25 de ani de prezență a companiei în România și 20 de ediții ale acestei conferințe anuale. Această conferință a ridicat probleme importante legate de securitatea cibernetică și de riscurile asociate cu inteligența artificială.
  Cisco a anunțat recent Cisco Hyper Shield, care va fi disponibilă din august 2024, o soluție integrată de securitate digitală bazată pe Linux, care utilizează:
  – tehnologia eBPF (Extended Berkeley Packet Filter) pentru a oferi protecție precisă și adaptabilă
  – învățarea automată;
  – Splunk, companie specializată în analiza volumelor mari de date, va ajuta la luarea deciziilor în timp real, analizând date la viteze foarte mari.

 5. Andrei 7 iunie 2024 at 04:21 - Reply

  Un eveniment de nota 10 cu un vibe ce merită a fi trăit și simțit din plin.
  Așa cum domeniul meu de interes a fost Cybersecurity am fost curios să aflu planurile de dezvoltare și integrare a produselor Cisco urmare a achiziționării Splunk și Cilium.
  Totodată am fost încântat de conceptul nou prezentat Cisco Hypershield.
  Mulțumesc DAAC digital pentru facilitarea participării dar și organizarea evenimentelor care contribuie la consolidarea comunității utilizatorilor Cisco din Republica Moldova, dar și asigură o platformă de partajare a experienței și bunelor practici.

 6. Dan Vartic 7 iunie 2024 at 12:21 - Reply

  Am avut marea placere sa particip la evenimentul Cisco Connect Romania 2024. Apreciez eforturile depuse de organizatori si speakeri pentru a oferi o experienta captivanta si informativa. Sesiunile au fost extrem de relevante aducand cele mai recente tendinte si inovatii din domeniul technologiei.
  Multumesc echipei Cisco si partenerului DAAC digital pentru angajamentul lor si pentru organizarea unui eveniment atat de folositor.

 7. Mihail T 7 iunie 2024 at 12:37 - Reply

  Am avut plăcerea să particip la Cisco Connect România 2024, un eveniment remarcabil care a adus în prim-plan cele mai recente inovații și soluții ale Cisco în domeniul comunicațiilor și securității cibernetice. De la tehnologii de vârf pentru transportul rapid și sigur al datelor până la strategii avansate de digitalizare a proceselor, fiecare prezentare a oferit o perspectivă nouă asupra provocărilor și oportunităților actuale din industrie. Apreciez în mod deosebit oportunitatea de a interacționa cu experți din domeniu și de a împărtăși idei valoroase, contribuind astfel la îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților mele profesionale. Mulțumiri speciale partenerului DAAC digital pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment de referință, care a reunit profesioniști din întreaga regiune într-o atmosferă de colaborare și inovație.

Leave A Comment

Abonează-te și fii mereu la curent cu ultimele noutăți IT

Mereu în pas cu actualitatea!