Apple service

singurul Furnizor de service autorizat Apple în Republica Moldova

„digitalservice”, singurul partener de service autorizat Apple din Moldova, oferă servicii de garanție și post-garanție pentru produsele Apple de mai bine de 12 ani conform „Garanției limitate Apple”.

Cum se efectuează service-ul în garanție?

Dacă produsul tău Apple și/sau defectul sunt acoperite de garanție, service centrul „digitalservice”, conform instrucțiunilor Apple, va efectua:

 • Repararea produsului Apple sau
 • înlocuiți produsul Apple cu un produs care este cel puțin identic din punct de vedere funcțional cu produsul Apple

În prezent, service centrul „digitalservice”oferă servicii pentru următoarele produse Apple:iPhone (începând cu iPhone XS), Mac (iMac, MacBook, Mac mini), AirPods și iPad, dar lista de modele este în continuă extindere pe baza politicii regionale Apple.
Deservim produse Apple care sunt acoperite de garanție sau post-garanție, cu excepția cazurilor limitate de către Apple (pentru detalii consultați operatorul service centrul „digitalservice”la telefon +373 22 509 777 sau e-mail servicedesk@dsi.md).

Important! Compania Apple poate limita oferirea serviciilor de garanție pentru iPhone și Apple Watch, oferind acestea numai în țara unde Apple sau dealerii autorizați Apple au efectuat vânzarea inițială a produsului Apple. Serviciile pentru iPhone sau Apple Watch trebuie efectuate numai de către compania Apple sau furnizorii autorizați de servicii Apple.

Vă garantăm că orice reparare a produsului Apple va fi finalizată în termen de maximum 14 zile, cu excepția cazurilor când întârzierea reparației a fost din alte cauze, ce nu țin de „IT Service”.

Dacă produsul dvs. Apple are nevoie de service sau reparații, site-ul web Warranty Check vă poate ajuta să aflați dacă produsul dvs. este acoperit de garanție și și la ce service centru să vă adresați.

Pentru a verifica dacă produsul dvs. Apple este în garanție, accesați pagina web de verificare a garanției (https://checkcoverage.apple.com/en/en) și introduceți numărul de serie al dispozitivului. Vi se vor afișa detaliile produsului:

 • Data reală a achiziției
 • Suport tehnic telefonic
 • Dreptul la service și reparație
 • Funcționează AppleCare+?

Informația despre dreptul la servicii de întreținere, descrisă în Sistemul de Drepturi la Servicii Apple, se aplică în funcție de data cumpărării, care este determinată prin informațiile disponibile în compania Apple. Acuratețea acestor informații depinde de înregistrarea produsului și de momentul în care a fost înregistrat, precum și de faptul dacă a fost cumpărat de la un dealer autorizat Apple sau dintr-un magazin Apple Store.

Centrul de servicii „IT Service”deservește și programele de schimb și reparații avansate furnizate de Apple. Urmărește pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu cele mai recente programe avansate de reparații oferite de Apple. Un produs Apple este inspectat înainte de service pentru a se asigura că respectă termenii Programului de reparații avansate. Durata service-ului poate varia în funcție de tipul acestuia și de disponibilitatea pieselor de schimb.

În cazul unei defecțiuni a dispozitivului dvs. cauzată de o încălcare a regulilor de utilizare a dispozitivului sau după expirarea garanției principale Apple, service centrul „IT Service”va repara produsul exclusiv cu piese de schimb originale Apple în cel mai scurt timp, pe cât posibil și folosind echipamente certificate.

De asemenea, ca parte a serviciului post-garanție, oferim servicii precum diagnosticare, prevenire, reinstalare MacOS/iOS, Backup și multe altele, în funcție de tipul de dispozitiv:

iPhone

 • Diagnostic
 • Înlocuire: modul de afișare/baterie/placă de bază/camera frontală/camera spate (principală).

Mac

 • Diagnostic
 • Înlocuirea tuturor modulelor

iPad

 • Diagnostic

Verificați prețurile pentru întreținerea dispozitivelor aflate în garanție la managerii centrului de service „IT Service”.

Atenție la falsuri!

Bateriile și adaptoarele de alimentare ale producătorilor terți, care uneori sunt date ca produse Apple, pot fi periculoase din cauza construcției incorecte. Accesând un centru de service autorizat Apple pentru înlocuirea bateriei, puteți fi sigur că va fi instalată o piesă de schimb autentică Apple. Dacă aveți nevoie de un nou adaptor de încărcare pentru dispozitivele Apple, vă recomandăm să achizitionați un adaptor de alimentare produs de Apple.

Ecranele neoriginale pot, de asemenea, să înrăutățească aspectul dispozitivului și să funcționeze incorect. Reparațiile certificate Apple Display sunt efectuate de tehnicieni de încredere folosind piese Apple originale.

Înainte de a duce dispozitivul la „Serviciul IT”, urmați pașii de mai jos:

Pregătirea pentru service-ul Mac-ului dvs

 • Înainte de a vă duce Mac-ul la Serviciul IT, activați FileVault și faceți o copie de rezervă a datelor.
 • Aveți nevoie de o copie de rezervă a datelor dvs. în cazul în care trebuie să formatați Mac-ul în timpul procesului de reparare. Apple, precum și centrul de servicii „Serviciul IT”, nu este responsabil pentru pierderea datelor.

Pregătirea dispozitivelor iPhone, iPad

 • Faceți backup pentru datele dispozitivului dvs. iOS.
 • Pregătiți-vă parola Apple ID. Unele reparații necesită să ștergeți toate datele de pe dispozitiv și să dezactivați Găsește-mi iPhone-ul, care necesită parola ID-ului Apple.*

* Dacă nu puteți dezactiva Găsește-mi iPhone-ul, Apple nu va putea repara dispozitivul. Această politică este în vigoare pentru a împiedica terțe părți să vă întrețină dispozitivul fără permisiunea dvs. Dacă v-ați uitat ID-ul și parola Apple, vă rugăm să vizitați site-ul iForgot.

Veți primi servicii de garanție, inclusiv piese de schimb, pentru 90 de zile sau perioada specificată în garanția Apple, oricare dintre acestea este mai lungă. Oferim această garanție după fiecare service la Apple sau la un service IT autorizat.