logo
08 Iulie 2022

Discover CISCO. The Future of Connectivity is here.

La 7 iulie, complexul turistic autentic ”Codru”în centrul Codrului moldovenesc, situat departe de zgomotul orașului, a primit oaspeții companiilor DAAC System Integrator și Elcore IT-Distribution  care au participat la conferința ”Discover CISCO:The Future of Connectivity is here”.

 

Programul bogat al evenimentului a inclus 4 prezentări ale reprezentanților companiei Elcore, dedicate produselor noi și bine cunoscute în Moldova ale companiei CISCO.

 

Astfel, Alexei Shut, reprezentantul Elcore, a vorbit despre beneficiile utilizării soluției software Cisco Collaboration Flex Plan în companiile cu dezvoltarea rapidă și cu acoperire geografică largă. Acest produs aduce cele mai noi instrumentele Cisco de comunicare și de colaborare de top în industrie într-o singură ofertă simplă, bazată pe abonament, în dependența de dimensiune și nevoile afacerii.

 

Următorul speaker, Andrei Kulikov, a povestit despre soluția software inteligentă Cisco SD-WAN, precum și despre scopul și beneficiile acesteia. În timpul prezentării  a fost atrasă atenția oaspeților asupra noilor funcționalități ale acestui produs.

 

Andrey Kulikov și-a dedicat a doua prezentare actualizării soluțiilor serviciului Cisco Meraki, care este deja bine cunoscut clienților noștri, precum și a vorbit despre particularitățile utilizării acestora de către diverse companii.

 

Un alt reprezentant Elcore, Svetlana Tikhonovich, în cadrul discursului online a prezentat participanților la conferință avantajele securițății informaționale și a datelor bazate pe mai multe dimensiuni folosind gama de produse Cisco Secure.

 

La finalul seriei de prezentări, a fost organizat un test (quiz) pentru a identifica cei mai atenți și interesați ascultători. Câștigătorii testului au fost recompensați pentru cunoștințele lor ptimite. Partenerii conferinței Elcore IT-Distribution au înmânat câștigătorilor cadouri valoroase din gama de produse CISCO.

 

După un partea informativă, oaspeții au fost invitați pe terasă, unde i-au așteptat seturi pentru degustarea berii. Berăria austro-moldovenească Keller Holz i-a oferit oaspeților 4 tipuri de băutură spumoasă de producție proprie. Reprezentantul întreprinderii a povestit despre activitatea companiei și, de asemenea, a comunicat câteva fapte interesante legate de producție și de materie primă.

 

La eveniment i-a așteptat pe participanții și o altă surpriză. Iluzionistul invitat Mihail Kovali și-a demonstrat arta sa, familiarizând oaspeții în lumea misterioasă a trucurilor psihologice și de magie.

 

DAAC System Integrator își exprimă recunoștință partenerilor pentru sprijinul informațional, precum și oaspeților conferinței pentru interesul și participarea acestora la eveniment.

 

DAAC System Integrator face parte din grupul internațional de companii IT DAAC digital și este partener CISCO din 2003.

Cerere pentru un loc de muncă vacant

Selectează un loc de muncă vacant
Selectează un loc de muncă vacant
Middle .Net developer
Senior .Net Developer
Бухгалтер-внедренец 1С
Cтажер-программист 1С
Java Developer middle level
Business Intelligence Specialist
Business Analyst 1С
Программист 1С
Менеджер по IT закупкам и подготовке препродаж
Программист 1С 7.7